Pota Beyi’ne Tatlı Moral!

Pota Beyi’ne Tatlı Moral!

Play-off maçları öncesi Bolu Belediyespor’a anlamlı bir destek geldi. Gazeteciler ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü, antrenman öncesi baklava ikramıyla moral verdi.

29.04.2026

Play-off maçları öncesi Bolu Belediyespor’a anlamlı bir destek geldi. Gazeteciler ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü, antrenman öncesi baklava ikramıyla moral verdi.

Haber: Barış GÜZELTÜRK

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde play-off’a kalma başarısı gösteren Bolu Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Selçuklu Belediyespor maçı öncesinde moral depoladı. 17 Temmuz Spor Salonu’nda saat 19.30’da gerçekleştirilen akşam idmanı öncesinde Bolulu spor gazetecileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takıma tatlı bir sürpriz yapıldı. Takıma baklava ikramında bulunulurken, oyuncuların ve teknik ekibin bu jest karşısında oldukça neşeli ve motive oldukları gözlendi.

İkram sonrası konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ben açıkçası ilimizi üst liglerde, artık profesyonel dediğimiz aşamada temsil etmeniz bizim için gururdur. Burada play-off’ları garantilemek, bu gruba çıkmak, daha farklı bölgelerden daha farklı takımlarla maça çıkacak olmak bizim için ayrıca bir gururdur. Açıkçası ben hocalarıma da söyledim. Gruptan Selçuk’un çıkması, ya da başkasının çıkması hiç fark etmez. Motive bir takım var. Biz değil, aslında rakipler bizden korksun. Motivasyon dediğimiz takım ruhudur. Takım ruhu da burada var. Dibine kadar var. Herkeste, hocalarımızdan başlamak üzere sizlerde.

Bolu zaten sporu seven bir şehir. Ama salon sporlarında da özellikle basketbolda aslında büyük bir sıçrayış, yükseliş beklediğimiz branşta da biz sizlerle birlikte inşallah yeni bir başlangıç yapmış oluruz. Bugün bir arkadaşla aldığımız kararla inşallah kadınlarda da üst liglerde artık basketbolda, bölgesel de en azından varız diyeceğiz. Onun da ilk adımını bugün atmış olduk hocalarımızla.

Biz basketbolun hem erkeklerde hem kadınlarda artık Bolu’da da merkez olduğunu bütün Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Sizler anahtarı aldınız, kapıyı açtınız. Ardınızdan kardeşleriniz gelecek, bizim altyapı sporcularımız gelecek ve sizi örnek alacak sporcular hedef belirleyecekler.

Sizin burada yürüyeceğiniz yol biliyorum zor, çetin ama aslında bu takım ruhuyla beraber biz inanıyoruz ki çok güçlü başarılar gelecek. Biz sizin yanınızdayız. Her zaman yanınızdayız. Hiç kimse yanınızda olmasa da yanınızdayız. Her zaman her daim bütün ekibimizle, bütün imkanlarımızla yanınızdayız.

Yeter ki hem ilimiz basketbol branşında bütün Türkiye’de adından söz ettirsin hem de siz sportif hedeflerinizde kişisel tatmin hedeflerinize ulaşmış olun. Bu anlamda çünkü sporcuların da hedefi var, sadece takımın kulübün değil. O hedef, sizin hedefleriniz aslında hepimizin hedefi.

Biz açıkçası Milli Takımı izlerken, 12 Dev Adamı izlerken milli anlamda ulusal anlamda ne hissediyorsak yerelde de biz sizi izlerken aslında kendi ilimizin, şehrimizin evlatlarının takımının galibiyetini, o ruhunu yakından, candan hissediyoruz.

Onun için arkadaşlar ben play-off’lara yükseldiğiniz için canı gönülden tebrik ediyorum. Hocalarınıza, sizlere ayrı ayrı bu sevinci bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Kalan maçlarınızda da başarılar diliyorum. İnşallah finale kadar çıkacaksınız. Finalde de apayrı bir senaryo ile apayrı bir salon görseliyle, müthiş bir taraftar desteğiyle göreceksiniz ki herkes kenetlenmiş bir şekilde yanınızda olacak. Allah yardımcınız olsun. Başarılar diliyorum.”

 

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MS3M4