BOLUSPOR’DA HACİZ ŞOKU

BOLUSPOR’DA HACİZ ŞOKU

Boluspor Kulübü eski yönetimi tarafından geçmişte işten çıkartılan Boluspor altyapı sorumlusu olarak görev yapan Yılmaz Özen Boluspor kulübüne haciz tebligatı yolladı.

22.09.2022

 Boluspor’da altyapı sorumlusu olarak görev yaparken, eski yönetim tarafından işine son verilen Yılmaz Özen adına avukatı Ebru Kök Bakşi tarafından kulübe haciz tebligatı yollandı.

 

Boluspor altyapısında farklı kademelerde yıllarca görev yapmış Antrenör Yılmaz Özen tarafından kırmızı beyazlı kulübe haciz şoku. 3 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen Abat yönetimi tarafından sözleşmesi feshedilen Yılmaz Özen’in alacaklarından dolayı avukatı Ebru Kök Bahşi tarafından kulübe haciz tebligatı gönderildi.

 

Konu ile ilgili olarak birçok kez uzlaşma talebinde bulunan Başkan Savaş Abak ile uzlaşma yoluna gitmeyen Özen, alacaklarını faiziyle birlikte talep etti. Alınan bilgiye göre Yılmaz Özen’in avukatının yolladığı tebligatta 224 Bin 910 TL üzerinden haciz yollandığı, gerçek alacağının ise 85 Bin TL olduğu belirtildi.

 

Haberin Fotoğrafları

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-09-22 14:28:20

Olmadı Yılmaz Özen. Ün, şeref, güven çok uzun sürede kazanılır ama bir yanlış bunların hepsini götürür. Sizden bunu beklemezdik. Sana karşı yapılan haksızlığı kişi/ kişiler yapmış olabilir, Boluspor DEĞİL, siz Boluspor’a kötülük yaptınız. Bu sizi yaşamınız boyunca biz taraflar tarafından kötü olarak hatırlatacak. Alacağınızı Boluspor’a destek için verseydiniz sizi herkes takdir ederdi. Şimdi sizi Boluspor hizmetlerinizi sildik.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KIKWB