ZAMAN KISA, BEN YORGUNUM, YOL UZUN

ZAMAN KISA, BEN YORGUNUM, YOL UZUN

Bülent Çiftçi yazdı...

23.07.2020

Sezon başında yapılan yanlış futbolcu transferleri, teknik direktör değişiklikleri, sakat futbolcular ve futbolcularımızın kolay kart görerek takımı zor durumda bırakmaları. Boluspor’un tarihinde birinci ligde ‘ ikinci kez’ bu kadar aciz bir sezon yaşamasına neden olmuştur. Yapılan bir takım yanlışlıklar takıma ister istemez yansımış ve takım gerçek gücünü ligde rakiplerine gösterememiştir.

Rakiplerimizin puanları silinirken veya maç kaybettikleri zaman bile ne yazık ki bu şansı iyi kullanamadık.  En yakın rakibimizle puan farkını koruduk, bir türlü arayı açamadık. Soluğunu ensemizde hissettiğimiz rakibimizi yenen takımlar bizim kahramanımız bile oldu. Ne hallere düşmüştük… Ama onlar yenerken biz kendi sahamızda bile alacağımız maçları kaybettik. Böylece bu sezon Boluspor’a hiç yakışmayan en rezil ve berbat bir sezonu yaşamış olduk.

Öyle veya böyle üç puanlık avantajla dış sahada oynadığımız Eskişehir karşılaşmasından üç puan çıkartarak ligde kalıp, derin bir nefes almış olduk.  Umarım bu sezon ki yapılan yanlışlıklar bir daha tekrarlanmaz her şey doğru, yerinde yapılır ve şeffaf olur. Bu saatten sonra Necip Başkan’nın ‘Basın karşısına’ çıkarak sevabıyla günahıyla bu sezon yaşanılan süreç hakkında bilgilendirme yapması şarttır. Bu da Boluspor’un geleceği ve menfaati açısından son derece önem teşkil etmektedir.

Hz. Mevlana’nın dediği gibi: ‘Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.’  İşte o zaman kendini bulursun…

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FAARN