YÖNETİMİN YANINDAYIZ...

YÖNETİMİN YANINDAYIZ...

Spor Toto 1. Ligde beklenenin üstünde puan toplayan ancak oynadığı futbol pek beğenilmeyen kırmızı beyazlı ekipte 5-1'lik Altay mağlubiyeti yine pirim iddialarını gündeme getirdi.

05.12.2022

Önceki sezonlarda dönem dönem Boluspor'da yaşanan pirim iddiaları kırmızı beyazlı ekipte uzun bir aranın ardından yeniden hortladığı iddia edildi. İç sahada oynanan Sakaryaspor maçı sonrası bazı oyuncuların ekstra pirim istedikleri, lig ikinciliği için yine ekstra pirim beklentileri gün yüzüne çıkarken bu durumun kırmızı beyazlı ekibi ayakta tutmaya çalışan Boluspor yönetimini zor durumda bıraktıkları iddia edildi.  Hafta içinde her ne kadar derinden giden bu dedikodular 5-1'lik Altay mağlıubiyeti ile sonrası iyice gün yüzüne çıktı. Sosyal medyada bazı oyuncuların büyük pirim beklentilerine karşı Boluspor taraftarı her zaman olduğu gibi yönetimin arkasında kapı gibi dururken, bir an evvel bu oyuncular için tedbir alınmasını istedikleri ifade edildi.    

CAMİA YÖNETİMİN ARKASINDA

Özellikle Sakaryaspor galibiyetinin ardından şampiyonluk maçını kazanmış gibi ekstra pirim beklentisinde olan oyuncular başta olmak üzere lig ikinciliği için yine ekstra pirim beklentisinde olan oyuncuların Altay maçında ki performansları ise oldukça dikkat çekti. Bu tür beklentiler için bir çok şampiyonluğu elinin tersi ile iten Boluspor'da camianın beklentisi bir an evvel yönetimi zor durumda bırakanlarla yolların ayrılması olduğu ifade edildi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Boluspor taraftarı yönetimin yanında olduğunu altını çize çize yazmaya devam ediyor.     

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-12-06 14:20:30

Yönetimin arkasındayız, cesur olsunlar, bu futbolcu gibi daha çürük varsa yolları ayırsınlar, bir çürük diğerlerini de çürütür. Ligde ilk yediye çıkmasak da, ligden düşsek dahil, yönetimin yanındayız, bu ve buna destek olan futbolcularla kesin yolların ayrılması lazım. Bu futbolcunun sezon başında söylediklerini bir hatırlayan, sanki kırk yıllık Boluspor'lu.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-12-05 17:34:06

Bu yönetime güvenimiz sonsuz. Alacakları her kararı destekliyoruz. Desteklemeyenler şunun- bunun adamıdır, gerçek Boluspor’lu değildir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MTGGG