Yolumuza devam etmek istiyoruz

Yolumuza devam etmek istiyoruz

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligin ilk hafta müsabakalarına bakıldığında hiçbir takımın hem fiziksel hem de takım oyunu olarak hazır olmadığını gördüğünü söyledi.

17.08.2022

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligin ilk hafta müsabakalarına bakıldığında hiçbir takımın hem fiziksel hem de takım oyunu olarak hazır olmadığını gördüğünü söyledi.

Bolu ekibi, cuma günü kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Manisa FK karşılaşmasından 3 puanla döndükten sonra bir gün izin yapan takım kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde günde tek idman yaparak çalışmalarına devam ediyor.

Bolusporlu futbolcular, Gençlerbirliği maçından galip ayrılabilmek adına teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapıyor.

Boluspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, gazetecilere yaptığı açıklamada Manisa FK maçını değerlendirerek, ligin ilk haftasındaki genel durum ve cuma günü oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşması kapsamında yaptıkları çalışmaları anlattı.

Manisa FK karşısında gelip gelen oyuncularını kutladığını söyleyen Karafırtınalar, zor bir deplasmandan galip ayrılmayı başardıklarını dile getirdi.

Karafırtınalar, maçın uzun bir kısmında 10 kişi olmalarına rağmen 3 puanla dönmeyi bildiklerini ifade ederek, "Bu maçla ilgili analizimizi de yaptık ve önümüzdeki Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ligin ilk haftasında her iki takım için de zor maçtı. Bir de orada bunaltıcı ve 40 derece bir sıcaklıkta oynanan maç durumu bizim açımızdan daha da zorlaştırdı. Ama oyunu kontrolde tuttuğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.

-"Ligin diri ve genç takımlarından bir tanesiyle oynayacağız"

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına aman kaybetmeden başladıklarını de dile getiren Karafırtınalar, "Gençlerbirliği maçının saati bizim için biraz daha makul. Geçen hafta ligin en diri iki tane takımı oynadı. Gençlerbirliği ve Altınordu. Gerçekten futbol seyir zevki anlamında da güzel bir maç oldu. Bizim için zor bir maç olacak. Kolay olmayacak. Ligin diri ve genç takımlarından bir tanesiyle oynayacağız. Bizim ona göre de planlarımız var. İnşallah orda da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

 

Karafırtınalar, ligin ilk haftasındaki genel durum hakkında ise şunları söyledi:

"Genel olarak hiçbir takımın tam hazır olmadığını gördüm. Hem fiziksel hem de takım oyunu anlamında. İlerleyen haftalarda milli takım arasına kadar bu tür inişler çıkışlar her zaman görülecek. Bizde de mutlaka olacak. Kolay olmayacak. Ama oturduktan sonra da çok kaliteli isimler var bu sene ligde. Çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Biz de bunlardan bir tanesiyiz. İlerleyen haftalarda daha iyi oyun ve skorlar olacaktır."

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-08-17 10:20:41

Sayın hocam; Melih Okutan ve Mehmet Zahit Çınar, sakat mı? Cezalı mı? yoksa hazır mı değiller?

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JMYIB