“Transfer İçin Beklemedeyiz”

“Transfer İçin Beklemedeyiz”

Basın mensupları ile haftalık basın toplantısında buluşan Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak 5-6 transfer daha yaparak yarışmacı takım olacaklarını söyledi.

31.07.2019

Boluspor Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda Bulak takıma verdikleri 2 günlük iznin ardından 2.etap çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Bulak, “2 Ağustos’ta Adana Demirspor, 7 Ağustos’ta ise Adanaspor ile oynayacağımız hazırlık maçları ile hazırlık maçlarımızı bitireceğiz. Daha iyi bir Boluspor çıkarmaya çalışıyoruz. Temas halinde olduğumuz isimler var. Transfere ihtiyacımız var. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bugün Cumali’nin bir baş dönmesi problemi oldu ve hastaneye kaldırıldı. Ümit Kurt’un MR’ı çekilecek. Seth ise izinliydi aramıza katılacak” dedi.

“Transfer İçin Beklemedeyiz”

Bulak Bülent Cevahir ve temas halinde oldukları birkaç ismin başka kulüplerle anlaştığını söyleyerek, transfer için beklemede olduklarını vurguladı. Bulak, “Takımımızdan 12-13 oyuncu ayrıldı. Yerlerini tamamlamak kolay değil. 1.lig havuzu içindeki oyuncular belli. Şu an ligle ilgili belirsizliğin sürmesi sorunların kaynağı. Oyuncuların yüksek fiyatla piyasaya çıkması da kulüpleri zorluyor” şeklinde konuştu.

“Ligin İzlenirliği Azaldı”

Nasıl bir lig bekliyorsunuz? Şeklindeki soru üzerine tecrübeli hoca, “Karmaşık bir düzen var. Ligin izlenirliği azaldı. Bilinen sonuçların izlendiği bir lig gibi oluyor. 10 yabancı olması başarı getirmedi, tribünler dolmadı, kulüpler para kazanmadı. 20 oyuncu sat, 20 oyuncu al şeklinde sağlıklı kulüp olmaz. 4-5 kulübün transfer yasağı var. Hocasının lisansının yetmediği takımlar var” değerlendirmesinde bulundu.

“5-6 Oyuncu Alacağız”

Bulak, “Hazırlık maçlarında skorlardan çok oyuncuları görmek önemli. Kamuoyu skora bakıyor ancak biz bu önemli ligde yarışmacı takım olacağız. 5-6 genç ismi oynayabilecekleri takımlara kiralık verdik. 3-4 genç oyuncu ise takımımızda şans bulabilir. 5-6 oyuncuya ihtiyacımız var. Bu isimleri kadromuza katacağız. Poepon ve Diarra’yı takımda görmek isterim” dedi. Bulak U21 liginin kalkmasının da yamaya yama yapılmadığı sürece olumlu olduğunu belirtti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0NFR8