Toplu halde küfür etmek nedir

Toplu halde küfür etmek nedir

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında ağırladığı Büyüksehir Belediye Erzurumspor'a 2-0 yenilen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, mevcut sıkıntılı sürecin atlatılacağına inandığını söyledi.

17.04.2022

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında ağırladığı Büyüksehir Belediye Erzurumspor'a 2-0 yenilen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, mevcut sıkıntılı sürecin atlatılacağına inandığını söyledi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir müsabakaya çıktıklarını, rakiplerin karılaşmaları sonrası bugünkü mücadelenin çok daha önem arz ettiğini söyledi.

 

Son haftalarda kötü gidişleri olduğunu dile getiren Erginer, "Bu maçta geçmişe bir sünger çekmek, kötü gidişi sonlandırmak istiyorduk. Onun için çok önemli bir karşılaşmaydı. Bu kadar önem derecesi yüksek maçı bu kadar basit goller yiyerek kaybetmek iki katı üzücü. Kötü gidişatın devam etmesi daha üzücü." dedi.

Çok üzgün olduklarını ve acil şekilde bir şeylerin değişmesi gerektiğini aktaran Erginer, "Geçen sene 7. maç gelmiştim. Çok zor zamanlarımız oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde bunları aştık. Boluspor bu günleri yine aşacaktır ama bunun yolu nasıl olur, oturulur, konuşulur. Bir şekilde bu zor süreç atlatılır." diye konuştu.

Maç esnasında taraftarların istifa çağrılarına yönelik Erginer, şunları kaydetti:

"Protesto en doğal hak. Taraftarı bana 'İstifa' diye bağırdığı için eleştiremem. Eleştireceğim nokta tabii ki var. O da maç oynanırken bu protestolara başlamaları. Biz burada 24 saat mesai harcıyoruz. İki ay oluyor çoluğumuzu, çocuğumuzu görmüyoruz. Biz buraya küfür yemeye gelmedik yani. Protesto taraftarın en doğal hakkı. Protestoda eder, istifa diye de bağırır, her türlü... Ancak bunun şekli, protestonun da bir adabı var. Acaba o toplu halde küfür edenlere, futbolcuya, bana, yönetime.... Soruyorum, dışarıda herhangi biri kendilerine küfür ettiğinde tepkileri ne olur? Burada sürü psikolojisi ile bunları çok normal sanıyorlar. Bizim kültürümüzde yok böyle şeyler. Toplu halde küfür etmek nedir? Memnun olmadığınız şeyleri sonuna kadar haykırabilirsiniz ama her şeyin bir adabı, usulü var. Biz burada utanılacak bir şey yapmıyoruz. Onları Allah'a havale ediyorum."

bolulu

bolulu
2022-04-18 16:45:01

BİDE SİTEM EDİYO ADAMA BAK GURUR YOKSUNU ADAM SANA TARAFTAR TEPKİ KOYMUCAKTA NE YAPACAK REZİL.ABAT İSTİFAAAAAAAAAA .EL ELE KOL KOLA HEPİNİZ İSTİFA.KOSKOCA BOLUSPORU ABAT YÖNETİMİ reha erginer denen adam ne hale getirdiler ulan denizliyle aramızda 12 puan vardı adamlar 1 puan öne geçti .nah geçersiniz denizliyi menemeni altınorduyu kocaelini.denizli maçını izledim keçi resmen yattı denizliye altınordu manisa maçıda keza öle.burda bitiririz ligi.bravo tebrik ediyorum abat yönetimini bravoooo.sn abat reha istifa etmiş bi zahmet gidin adamı geri getirin adam süper bi hoca bak tersten 2ciyiz şu anda.biraz gayretle sondan lider olabiliriz.

Levent

Levent
2022-04-17 14:56:55

Resmen enkaz bırakıp gittin be.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WCZYP