Tekin Hoca Yazdı...

Tekin Hoca Yazdı...

Laktak Testi ve Ümit Kurt ?

12.10.2019

Sezon öncesi futbola özgü laktak testi yapılır,kandaki laktak seviyesi sportif performansla birebir ilgilidir. Bu seviyenin artması, sporcunun asidoz(Asit-Baz dengesi) ortama girdiğini ve performansının düşeceğini gösterir. ANAEROBİK(havasız egzersiz) eşik olarak adlandırılan bir performans sınırı her sporcu için farklıdır bu nedenle özellikle takım sporlarında bu bireysel farklılıklarının belirlenmesi “KİŞİYE ÖZEL” antrenman düzenlenmesinde önem kazanır deniyor.

 

Şimdi burdan gittiğimizde Giray BULAK sezon öncesi bu testi yapabildi mi?

 

Osman ÖZKÖYLÜ’nün yedinci haftadan sonra yaptığı bu test ile ihaleyi giden hocanın üstüne yıkması yönetimi ve kendini kurtarır.

 

Bir kere bu takımda koşmayla, Koşu mesafeleri ile ilgili bir sıkıntı yok oyuncu kalitesi iyi diyorsun bana göre,oyuncu potansiyeline göre bir oyun planı sorunu olmasın bu takımda ? Onun için hocam sen bu sorunu çözmeye bak, geldiğinde çok kaliteli oyuncuların olduğunu söylerken neye göre söyledin ozaman bu güne kadar yaşanan sorunlarda suçun kimde olduğunu araştırmak gerekir.

 

Gelelim ikinci konuya yani Ümit KURT olayına; Osman Hoca’nın Ümit ile ilgili beyanatını bir görelim önce ”Ümit ile ilgili geçen hafta yapmaması gereken bir davranış ortaya koydu.. Bizim böyle bir duruma hiç bir şekilde tahammül gösterme şansımız yok, her oyuncu burada bende dahilim bu kulübün çalışanı olarak herkes yerini,haddini ve sınırını bilmek durumundadır. Benim için çok önemli oyuncu olabilir,çok ihtiyacım olan bir oyuncu olabilir ama takımın burada ki işleyişine disiplinine zarar verecek her oyuncu kim olursa olsun benim adıma yok hükmündedir. ” diyor.

 

Hocam Ümit KURT’un sana karşı bir hareketi değil bu olay kimi ilgilendiriyor, Kulüp başkanı ve yönetime yapılmış bir hareketti bu açıklamayı sen değil kulüp başkanı veya futbol şube sorumlusu yapmalıydı. NEREDE BU VATANDAŞLAR?

 

Bizden özür diledi, Başkandan özür diledi diyorsun görünüyorki bu kadar ettiğin lafa rağmen alıp oynatacaksın peki 18 yaşında ki Erkan SÜER’i neden altyapıya gönderdin?

 

Galatasaray ve başka takımların istediği yetenekli bir oyuncuyu neden harcıyorsun ? Bunu da bir açıklada bilelim.

 

Bak hocam; Kulüp girişinde “İYİ AHLAK, İYİ SPOR, İŞTE BOLUSPOR” yazar sen bunu okumuşsundur muhakkak ama KADRO MÜHENDİSİ ve yanında ki 3-5 kişi o yazıyı defalarca okumalılar, yoksa Boluspor’u çok zor günler bekliyor benden söylemesi...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5KZWM