TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN İSTİFA DEDİ

TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN İSTİFA DEDİ

Bolusporun arka arkaya aldığı mağlubiyetten sonra Boluspor taraftarları sosyal medyadan Reha Erginer'in istifasını istedi.

09.04.2022

Boluspor Taraftarı Sosyal medyadan sitem etti.

 

İSTİFA KABUL ETMEYENLER İSTİFA ETMELİDİR.REZİL ETTİNİZ...
SADECE BOLUSPOR
 
Başkan olduğunu düşüyorsun ya!
Hoca olduğunu düşünüyorsun ya!
Hiç bir şey olmadığınızı!da bi düşünün lütfen.
 
VAROLSUN BOLUSPOR!
 
Hoca başarısızlığını kabul edip istifasını verdi.
Siz ne yaptınız ?
Oyuncuların hocayı istemediği ortada.
Takım gözgöre göre düşüyor.Yönetim izlemeye devam ediyor.
Hocanın Bolu’ya dönmesini bile beklemeden gönderilmeli.
 
Pek muhterem, çok bilen Hocanla birlikte gelmeyin Bandirmadan Boluya

bolulu

bolulu
2022-04-10 15:25:57

BOLUSPORLU RUMUZLU KARDEŞİM BOLUSPOR NE ZAMAN PLAY OFF POTASINA GİRDİ 10 LUKTAN Bİ ADIM İLERİ GİTTİMİ TAKIM .TARAFTAR BAŞARIYA GELİR KARDEŞ BAK BOLU BELEDİYESPORA CANLA BAŞLA OYNUYO SEN MEMNUNMUSUN BOLUSPORUN OYNADIĞI FUTBOLDAN REZALETİN DANİSKASI.Bİ KERE ABAT GELDİĞİNDE STOROLER BOŞALDI FORMA KALMADI YENİ OLUŞUM YENİ BAŞLANGIÇ DİYE ABAT NAPTI 2 SENEDİR BEŞ PARA ETMEZ REHA ERGİNERE TAKIMI TESLİM ETTİ NOLDU 2 SENDİR REHA TAKIMI BİR ADIM İLERİ GÖTÜRDÜMÜ LA BIRAK 10 LUKTAN BİR BASAMAK ÜSTE ÇIKARDIMIKOSKOCA BOLUSPOR REHA DENEN DÜMDÜZ HEDEFİ OLMAYAN Bİ ADAMAMI KALDI. GEÇEN SENE AKHİSAR OSMANLI İYİ OLSAN BOLUSPOR LİGDE KALABİLRMİYDİ NAH KALIRDI.BU SENE BALKESİ ÇIK DENZİLİYE BAK SON 5 HAFTASINA ALTINORDUNUN SON 5 HAFTASINA BAK MENEMENE BAK BİDE BOLUSPORA BAK 6 MAÇTA 1 BERABERLİK 5 MAĞLUBİYET NEYİN PEŞİNDESİN KARDEŞİM TARAFTARIN NE GÜNAHI VAR İYİ OYNADIDA DESTEKLEMEDİMİ BURDA HERKES FANATİK BOLUSPOR TARAFTARI istanbul takımları zerre ilgilendirmiyor.AMA SEN YANLIŞLARDA ISRAR EDERSEN 2 SENEDİR BEŞ PARA ETMEZ REHA ERGİNERİ TAKIMDA TUTARSAN ÖLE 3 POLİS 2 TARAFTARA OYNARSIN.BOLUSPOR TARAFTARI BAŞARIYA HASRET.BÖLE YÖNETİMLER YÜZÜNDEN MİLLET BOLUSPORDAN SOĞUDU.ÇEVREMDE EN AZ 20 KİŞİ SAYARIM İŞLERİ NEDENİYLE MAÇLARA GİDEMEDİKLERİ HALDE KOMBİNE ALAN DÜZCEDE BİLE BOLUSPORU İZLEMEK İÇİN HER HAFTA SONU MAÇLARA GİDEN BİR SÜRÜ DÜZCELİ ARKADAŞIM VAR ONLAR BİLE BIRAKTI.ÇARIKÇI BAŞKAN VE YÖNETİMİNDE OLSA REHA KAÇ HAFTA TD LİK YAPABİLİRDİ.İŞTE SANA ÇARIKÇI VE ABATIN FARKI.BİZDE KÖKÜNE SAPINA KADARA BOLUSPOR TARAFTARIYIZ .HERZAMAN HER MERCİDE TAKIMIMIZI DESTEKLERİZ AMA BÖLE DEĞİL KARDEŞİM .ŞU OLANLAR BAŞKA Bİ TAKIMDA OLSAYDI TD GÖNDERİLİRDİ EN AZ 10 OYUNCU KADRO DIŞI OLURDU .SN ABAT VE YÖNETİMİ UYUMAYA DEVAM.

Bolusporlu

Bolusporlu
2022-04-10 00:28:13

Tamam Reha çok iyi değil, tamam başkan çok güçlü değil. Yönetim göreve geldiğinden beri takıma sırtını dönen taraftarın hiç mi suçu yok? Ta 2 sene önce adamların çıktığı ilk keçiörengücü maçından beri sosyal medyada hem takıma hem yönetime hem td ye sallayanların mesela. Pandemide 100 liradan 100 kombine satamadı bu adamlar. Çarıkçı'nın kredisinin onda biri bu adamlarda neden yok? Necip bizi süper lige mi çıkardı sanki. Maça gitme, kulübü destekleme, aslında 3 büyükleri tut ama arada yalandan Bolusporlu ol. Bolu belediyeyi destekleyip Boluspor'u desteklememeyi açıklayacak tek taraftar varsa yazsın lütfen. Takımın en az 15 puanı hakemler yüzünden gitti. Kimse arkalarında durmadı. Ona rağmen play off potasına girdi. Taraftar geldi mi? Yok. Siyaset destekledi mi? Yok. Şehir sahip çıktı mı? Yok. O zaman kimse; hele hele istanbul sevdalısı olup Bolusporluymuş gibi davranıp menfaat sağlayanlar hiç boş konuşmayacak. Gerçek taraftar olarak ben konuşurum. Amatöre düşsün sokakta oynasın kaldırımdan izlerim. Belki daha iyi de olur arma sevdalıları kalır tek.

başkentli

başkentli
2022-04-09 16:13:53

Sn Reha Bey, derhal ama derhal hemen istifa edin, yarını bile beklemeyin, çünkü her geçen gün zarardayız sizinle.Takımı ne hale getirmişsiniz adeta içini boşaltmışsınız.Fiziken, ruhen ve kafa olarak bitmiş, özgüven diye bişey kalmamış, mücadele yok, hırs yok, istek yok, güç yok tıpkı canlı cenaze gibi.Eserinizle övünebilirsiz Reha Bey. Sn Yöneticiler, Sn Başkan bu çöküntü önlenemezse kesin küme düşeriz, Reha Bey giderse ve toparlanmayı en kısa sürede başarabilirsek azda olsa kümede kalma umudumuz olur.(Reha Bey giderken lütfen Bregu’yuda götürsün)Tüm Boluspor camiasına kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcımız olsun, kurtulacağız inşallah..

ercan

ercan
2022-04-09 16:08:10

çok ama çok yazık bu yönetimin kulakları sağır gözleri kör perşembenin gelişi çarşambadan bellidir ama anlayamazlar rehanın bu takımda ne işi var bolu ne bu yönetimi nede güya hoca olacak kişiyi hak ediyor

Erol Yaman

Erol Yaman
2022-04-09 16:05:30

Bu saatten sonra istifa etse ne olur takım zaten düştü bidahada zor görür 1.ligi başkan la reha erginer arasında ne varsa gondermedi bir türlü artık gurur duyabilir eseriyle abat

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DM3ZK