Süper Lig'e son bilet İstanbulspor'un

Süper Lig'e son bilet İstanbulspor'un

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde Bandırmaspor’u İbrahim Yılmaz’ın 2 1 golleriyle mağlup eden İstanbulspor, 17 yıl sonra Süper Lig’e döndü.

03.06.2022

Süper Lig'e son bileti İstanbulspor kaptı... Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor'u 2-1 yenen Boğalar, 17 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri dönmeyi başardılar. İbrahim Yılmaz, 34'te Ethemi'nin ortasını kafayla filelere gönderdi: 0-1. 44'te İstanbul ceza sahası karıştı. Oğuzhan ve Lokman yerde kalırken, hakem Halil Umut Meler, VAR uyarısıyla pozisyonu izledi ve penaltıya karar verdi. 45+3'te topun başına gelen Keny, skora denge getirdi: 1-1.

BANDIRMA'NIN GOLÜ VAR'A TAKILDI
İlk yarının uzatma dakikaları biterken, bu kez Bandırmaspor ceza sahası karıştı. Yine VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen Meler, bir kez daha penaltıya karar verdi. 45+9'da İbralim Yılmaz ilk yarının skorunu belirledi: 1-2. Bandırma'nın ikinci yarıda bulduğu gol, VAR 'a takıldı. 66'da Beykan topu Alpay'a indirdi. O da, kafayla ağlara gönderdi. VAR incelemesinde bulunan Meler, faul gerekçesiyle golü iptal etti. Bu sonuçla, Bandırmaspor'u 2-1 yenen İstanbulspor, Süper Lig'e yükseldi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SKYNV