SULTANLARA YAN BAKILMIYOR

SULTANLARA YAN BAKILMIYOR

KFC Kadınlar 1. Ligi 4. Haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden TED Ankara Kolejlileri konuk etti.

23.10.2024

KFC Kadınlar 1. Ligi 4. Haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden TED Ankara Kolejlileri konuk eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız bu önemli sınavı 3-0 üstün geçmeyi başardı. Bolunun Sultanları baştan sona üstün oynadığı maçta rakibine set vermedi.
Lige Karayolları ve deplasmanda Bordospor galibiyetleri ile başlayan temsilcimiz Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı hafta sonunda deplasmanda Merinos’a 3-1 mağlup olmuştu. Bu maçın telafini evinde TED Ankara Kolejliler maçında yapmak isteyen kırmızı beyazlılar Karaçayır 3 Bin kişilik Spor Salonunda rakibine set verdi. İlk seti 25-23 gibi skorla zorda olsa kazanmayı başaran Bolunun Sultanları, ikinci ve 3’üncü sette daha üstün oyun ortaya koyarak 2. Seti 25-20 son seti de 25-18 kazanarak net bir galibiyetle rakibini Ankara’ya puansız uğurladı.  Mücadeleyi Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan, Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Onur ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sporsever izledi.     
PAZAR GÜNÜ RAKİP ANKARA’DA ZERENSPOR
Play-of hedefi ile kurulan önemli ekiplerinden olan TED Ankara Kolejlileri 3-0 gibi bir skorla yenmeyi başaran Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız, ligin 5. Haftasında deplasmanda Zerenspor ile Ankara’da karşılaşacak.   27 Ekim 2024 tarihinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Zeren Voleybol Salonunda oynanacak olan mücadele 15.30’da başlayacak.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VEWO8