Soncul ve Yamaner ailelerinin büyük kaybı

Soncul ve Yamaner ailelerinin büyük kaybı

İlimizin iki önemli iş insanlarından olan Fatih Yamaner ve Deniz Yamaner’in acı günü

27.06.2024

 İlimizin iki önemli iş insanlarından olan Fatih Yamaner ve Deniz Yamaner’in acı günü. Deniz Yamaner’in babası Korkmaz Soncul vefat etti. Uzun yıllar SEDAŞ’ta çalıştıktan sonra emekli olan Korkmaz Soncul yaşamını yitirdi.

Bir süredir kalp ve solunum problemleri yaşayan Korkmaz Soncul, tedavi sürecine rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Merhum Korkmaz Soncul'un cenazesi, bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle namazı ve cenaze namazının ardından Bolu Şehitler Mezarlığı'na defnedilecek.

Bolu Spor Gazetesi ve futbolumuz.com Ailesi olarak merhum Korkmaz Soncul’a Allah’tan rahmet, Yamaner ve Soncul ailelerine başsağlığı diliyoruz.

İş insanı Fatih Yamaner, Kayınpederinin vefatını sosyal medya hesabından duyurdu;

“Acı  Kaybımız”

Eşim Deniz Yamaner’in babası, Ayberk ve Simay’ın dedeleri, Kayınvalidem Zeyneti Soncul’un sevgili eşi, SEDAŞ’tan emekli “Kayınpederim Merhum Korkmaz Soncul”; solunum ve kalp rahatsızlığına bağlı geçirdiği rahatsızlık sürecinde tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının özverili çabalarına rağmen; yedi gündür devam eden yoğun bakım ünitesindeki süreçten sonra dün gece saat 22.15 de Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazemiz bugün 27.06.2024 Perşembe günü Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra sonra Bolu Şehitler Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Tüm büyüklerimize, akraba, dost ve arkadaşlarımıza üzüntü ile duyurulur.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

AİLE VEFAT İLANI

ACI KAYBIMIZ

Emekli Polis Merhum Celal Soncul ve Merhume Hüsna Soncul’un oğlu, Yavuz Soncul, Yılmaz Soncul, Suzan Özdemirel, Aysel Erbaş, Aynur Soncul’un kardeşi, Cavit Özdemirel'in kayınbiraderi, Turgut ve Sevdiye Özay’ın eniştesi, Murat ve Can Özdemirel’in Dayısı, İrem ve Mert Özay’ın Eniştesi; Hayriye ve Ahmet Ş. Yamaner’in dünürü, Kızı Deniz Yamaner’in babası, Fatih Yamaner’in kayınpederi, torunları Ayberk ve Simay Yamaner’in dedesi, Zeyneti Soncul’un sevgili eşi SEDAŞ’tan emekli; Merhum Korkmaz SONCUL Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Eş, dost ve akrabalarına üzüntü ile duyurulur.

Cenazemiz bugün 27.06.2024 Perşembe günü Siteler Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Bolu Şehitler Mezarlığında defnedilecektir.

Mekanı Cennet olsun. Nur içinde yatsın.

AİLESİ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GTKBT