SON DAKİKADA GELEN GOL SEVİNDİRİCİ

SON DAKİKADA GELEN GOL SEVİNDİRİCİ

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, son dakikada gelen golle aldıkları puanın sevindirici olduğunu söyledi.

23.10.2022

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, son dakikada gelen golle aldıkları puanın sevindirici olduğunu söyledi. Boluspor, Samsunspor deplasmanında son dakikada bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Teknik Direktör Karafırtınalar, maç sonu basın toplantısında mücadeleye son ana kadar bırakmadıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu. “Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici”

Son dakikada attıkları golle Bolu’ya puanla döndüklerine dikkat çeken Sait Karafırtınalar, “Oyuncularımı kutluyorum ve gurur duyuyorum. 1 puanı son dakikalarda aldık. Onlar maçın başında biz sonunda gol attık. İlk 20 dakikada Samsunspor etkiliydi, sonrasında oyun kontrolünü sağladık. 2 kere geri düştük ve oyunun 80 dakikasını mağlup oynadık. Bu sahada uzun süre mağlup oynamak ve eşitliği yakalamak çok zordu. Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici” dedi.


 

Taraftar

Taraftar
2022-10-24 19:09:03

Boluspor takımı samsun maçında ilk onbirde oynayan futbolcu arkadaşlar iyi mücadele edip bir puanı alıp geldiler ama takımda fromu düşük futbolcular vardı melih bregu furkan iyi çalışıp takıma faydası olmaları lazım yoksa ikinci yarı transfer döneminde biletlerini kesip gönderilmeli bu adamların takıma hiç katkı sağlacak bir şey yok ozanı kazanmak lazım

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SYUYH