KAZANAN ÇIKMADI 1-1

KAZANAN ÇIKMADI 1-1

Boluspor 3 maçlık galibiyet serisini sahasinda Kocaelispor maçında berabere kalarak sona erdirdi.

11.02.2024

Boluspor 3 maçlık galibiyet serisini sahasinda Kocaelispor maçında berabere kalarak sona erdirdi.

BOLUSPOR 1-1 KOCAELISPOR

Trendyol 1. Lig'in 22. hafta maçında Boluspor, sahasında karşılaştığı Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Goller Kocaelide 4' G. Beridze Bolusporda 32' V. Posmac tan geldi.

DAKIKA DAKIKA... 1' Boluspor - Kocaelispor maçı başladı.

4' Kocaelispor sağ kanattan atağa çıktı. Mehmet Yılmaz içeride Barış Alıcıyı gördü. Alıcı pasını Beridzeye attı. Topa sert vuran Beridze direğe takıldı. Dönen topu Vukovic içeri doldurdu ve topu yeniden Beridze ile buluşturdu. Berdize de topu yana çekti ve topu kalecinin sağından kalenin köşesine gönderdi. (0-1)

31' Yusuf Abdioğlu, Gökhan Değirmenci'ye attığı geri pasın şiddeti fazla olunca top kornere çıktı.

32' Boluspor korner kullandı. Kocaelispor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Posmac'ın vuruşu ağlarla buluştu. (1-1)

37' Kocaelispor’da oyuncu değişikliği!!! Çarpışma sonucu omuzundan sakatlanan Barış Alıcı yerini Christian Kouakou’ya bıraktı.

40’ Kocaelispor’da Beridze topu sağ kanattan içeri çevirdi. Boluspor defansı son anda topun Şeydayev’in önüne düşmesini engelledi.

41' Emir yerde kaldı. Maç bir an durdu

. 43’ Atila Turan sol kanattan içeri orta açtı. Yükselen Candeias kalenin üzerinden topu dışarı yolladı. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi İlk devre sona erdi

İKİNCİ YARI

Boluspor'da oyuncu değişikliği!!! Sarı kartı bulunan Oğuz Kaan Güçtekin yerini Kubilay Sönmez'e verdi

46' İkinci yarı başladı

48' Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı!!! Avramovski'nin çaprazdan çektiği şutu tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci yatarak çıkardı.

58' Kafasına topun sert şekilde gelmesi sonrası Yusuf Cihat Çelik yerde kaldı. Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra Cihat oyuna devam etti.

62' Boluspor'da ve Kocaelispor'da 2 oyuncu değişikliği birden!! Kocaelispor'da Cihat ve Beridze çıktı. Yeni transfer Kharaishvili ve Amaral oyuna girdi. Boluspor'da Ercan ile Petar Gigic oyuna dahil olurken Batuhan ile Vüsal oyundan çıktı.

65' Kouakou'nun pasında Amaral ceza sahası dışından şutunu çekti ama top savunmadan döndü. Atağın devamında Kouakou topu kontrol edemeyince Posmac topu kaptı ve Kouakou topu almak isterken rakibine faul yaptı.

80' Abdoulaye Diarrassouba oyuna dahil oldu. Çıkan futbolcu Jefferson Nogueira Júnior oldu. Kocaelispor’da Şeydayev oyunda çıktı Cem Ekinci oyuna girdi. Atila Turan oyundan çıktı Duhan Aksu oyuna girdi

85' Candeias'ın ceza sahası içine ara pasında Kouakou hareketlendi ve şutunu çekti ama yan hakem bayrağını kaldırdı. Ofsayt.

89’ Kocaelispor’da Yusuf Abidoğlu hakeme itirazdan sarı kart gördü. 90’ Gökhan Değirmenci de hakeme itirazdan sarı kart gördü.

90’ Karşılaşmanın sonuna 4 dakika eklendi.

Maç 1-1berabere sona erdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RAVOO