Salladık ama yıkamadık…

Salladık ama yıkamadık…

İlimizi Bayanlar Hentbol 1.Ligi’nde temsil eden Bolu Belediyespor 6.hafta mücadelesinde konuk ettiği Bandırmaspor’a 35-39 yenilerek kötü gidişi durduramadı.

21.10.2018

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan ekibimiz dün saat 15.00’te Karaçayır Spor Salonu’nda Bandırmaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında konuk ekip üstün bir oyunla soyunma odasına 19-10 önde gitti. 2.yarıda temsilcimiz ilk yarıya oranla daha iyi oynasa da farkı kapatamadı ve salondan 6 sayı farkla yenik ayrıldı: 29-35. Temsilcimizde genç oyuncular özellikle 2.yarıda oynadıkları oyunla gelecek adına güven verdi. Ekibimizden Busenur 7 golle maçın en skorer ismi oldu. Maçtan sonra sitemize konuşan Antrenör Sercan Marangoz, “Maçın 2.yarısında harika oynayan oyuncularımıza, taraftarlarımıza ve bizlere destek veren şube başkanımız Mashar Bozoglu’na da teşekkür ederiz” dedi. Temsilcimiz 7.haftada 27 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Görele Belediyespor deplasmanına çıkacak.

 

Salon: Karaçayır

Hakemler: Ahmet Serhat Sefil – Burak Ankut

Bolu Belediyespor: Berivan, Ceyda, Seda İrem, Duygu, Yasemin, Buse Nur, Aylin, Kübra, Feyzanur, Dilara Kayabaş, Sema, Dilara Sezdim, Sima Nur, Sema Nur, Pelin, İrem.

Antrenörler: Sercan Marangoz, Erhan Özdemir

Bandırmaspor: Emire Sultan, Özge, Ömür, Betül, Dilek, Duygu, Begüm, Gülçin, Derya, Simge, Ayşa Selin, Semanur, Aybüke, Hilal, Emel

Antrenör: ?

İlk Yarı: 10-19 – Maç Sonucu: 29-35

 

Barış GÜZELTÜRK

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QGSLW