SAĞIR SULTANIN BİLE HABERİ OLMADI!

SAĞIR SULTANIN BİLE HABERİ OLMADI!

Boluspor'un yaptığı ikinci hazırlık maçından da basın, taraftar kimsenin haberi yine olmadı!

06.08.2021
Boluspor'un yaptığı ikinci hazırlık maçından da basın, taraftar kimsenin haberi yine olmadı!
 
 
Daha önce Adanasporla yapılan hazırlık maçından kimsenin haberi olmadığı gibi Sakaryaspor'lada yapılan hazırlık maçından yine uçan kuşun, sağır sultanın bile haberi olmadı.
 
Boluspor yönetiminin ve başkanının Boluspor'u herkesten sakladığı, bu sezon şampiyon bir takım kurmak için böyle bir yol izlediği düşücesinden başka bir düşünce taşımadığına biz basın mensupları inanmak istiyoruz!
 
Sağolsun Sakarya Yeni Haber internet sitesi haber yapmışta, bizlerde onlar sayesinde sizlere bu maç hakkında onların anlatımıyla haber alma hakkınızı sunabiliyoruz.
 
İşte o haber;
 
Sakaryaspor, Abant kampındaki son hazırlık maçında Boluspor Tesislerinde TFF 1.Lig takımlarından Boluspor ile karşılaştı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz rakibi önünde ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıda Sakaryaspor eşitlik golü için çaba gösterse de bunda başarılı olamayınca Boluspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Sakaryaspor her iki yarıda da farklı kadro ile sahada yer aldı
 
Boluspor maçıyla birlikte dördüncü hazırlık maçını oynayan Sakaryaspor bu müsabakalardaki ikinci yenilgisini aldı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz özel maçlarda Yılport :Samsunspor’a 3-2 mağlup olurken, Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etti.
 
Kaynak: sakaryayenihaber.com

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GG5RW