Playoff Hattının Dışında kaldık

Playoff Hattının Dışında kaldık

Boluspor Teknik direktörü Yalçın Koşukavak maç sonu Açıklamalarda bulundu.

02.04.2024

Boluspor Teknik direktörü Yalçın Koşukavak maç sonu Açıklamalarda bulundu.

 

Play-off barajının altına düştüklerini ve tekrardan barajın içerisine girmek istediklerini belirten Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Maç iki takım açısından da çok kritikti. Bizim açımızdan play-off'un içinde kalmak onların açısından da yarışa dahil olmaktı.

İki takımın maç öncesi amacı buydu. Oyun aslında ilk yarı itibariyle iki takım da çok baskın bir oyun oynamadı. Rakip orta sahayı kalabalık tutup biraz daha kontratak geçiş hücumu oynama düşüncesiyle pozisyondaydı. Duruşları oydu. Bize çok oynamaya müsaade ettiler aslında. Topu getirdik rakip kaleye kadar skoru yapamadık. Tabii sonra ikinci yarı işler değişti. Rakip yarı alanda oynarken bir geçiş hücumundan bir gol yedik. Arkadan da bir taç atışından ayrı bir gol yedik. Kolay kaybettik. Bu kadar kolay kaybetmememiz gerekiyordu.

Telafi etmenin yolunu arayacağız. Kalan maçlarda bir türlü ne gerekiyorsa oyuncularımla beraber kazanmak için tekrar yarışa dahil olmak için şu anda barajın altındayız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gençlerbirliği'ni de tebrik ederim. Oyuncu kalitesi yüksek bir kadro” dedi.  

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NFMWR