Play Off 'da amansız çekişme devam ediyor

Play Off 'da amansız çekişme devam ediyor

Akay Kardeşler Bolu 1 Amatör küme Play Off karşılaşmasında amansız çekişme devam ediyor.

25.03.2024

Akay Kardeşler Bolu 1 Amatör küme Play Off karşılaşmasında amansız çekişme devam ediyor. Aladağspor ile Yeniçağaspor arasında devam eden 1’incilik yarışında her iki takım da hata yapmıyor. Play Off ’un Dördüncü haftası geride kalırken müsabakalarda şu sonuçlar alındı.

Aladağspor Farka Koştu

Lider Aladağspor ile Dörtdivanspor Karaçayır da kozlarını paylaştılar. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu teslim alan Aladağspor bir engelini daha aşıp yoluna devam etmek istiyordu.

Karşılaşmaya da etkili başladı. Golcü oyuncusu Metehan 9 dakikada şık bir gol atarak Aladağspor’ u  Dörtdivanspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Golün ardından pozisyonlar bulsa da ilk yarıda farkı açamadı .

Karşılaşmanın ikinci yarısında Dörtdivanspor maça ortak olmak istese de buna Aladağspor izin vermedi 69 dakikada Özkan takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Maçta rahatlayan Aladağspor son bölümlerde Metehan ile skoru 3-0 getirirken maçın skorunu ise Erhan tayin ederek Aladağspor karşılaşmayı 4-0 kazanıp puanını 10 yaptı.

Yeniçağa zorda olsa kazandı

Yeniçağa da oynanan Yeniçağspor Yıldızspor karşılaşması da şampiyonluk yolunda haftanın en önemli karşılaşmalarından biri oldu. İlk 4 haftada hata yapmayan Yeniçağaspor kendi saha ve seyirci avantajını iyi kulandı.

Yeniçağspor Bolu Yıldızspor karşılaşmasında ilk golü bulan takım ev sahibi Yeniçağaspor oldu. Yüksel Sevinç ile golü buldu. Golün ardından Bolu Yıldızspor maça ortak olmak isteyip beraberlik golü için Yeniçağspor kalesine yüklendi. Kazandığı duran topta ceza alanında yaşanan karan bolde Emir Aslanboğa röveşata ile beraberlik golünü buldu 1-1

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradılar. Bunda başarılı olan ev sahibi Yeniçağaspor Sezgin Alan ile çok istediği gole kavuşarak galibiyet golünü buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca önemli bir 3 puan alan Yeniçağaspor şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Seben Deplasmanda Kazandı                    

Taşkesti’ de oynana karşılaşmada ise Taşkestispor Sebenspor arasında oynandı. Deplasmanda 3 puana ulaşan Sebenspor haftayı karlı kapadı. Sebenspor’ un gollerini Emre Ahraz, Emre Çakar atarken ev sahibi takım Taşkestispor’ un golünü ise Davut Keskinoğlu attı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RVQGR