Pasliga Bolu Halı Saha Ligi Şampiyonunu Arıyor

Pasliga Bolu Halı Saha Ligi Şampiyonunu Arıyor

Pasliga tarafından ilimizde fikstürlü halı saha ligi turnuvası düzenleniyor. 29 Kasım 2022 tarihinde Soysal Boluspor Halı Saha Tesislerinde başlangıcı yapılacak 2023 Pasliga Bolu Fikstürlü Halı Saha Ligi başvuruları başlamıştır.

09.11.2022

En fazla 16 takım turnuvaya başvurabilecek ve lig iki grupta oynanacaktır. Gruplar ve fikstür kura ile belirlenecektir. Takımlar gruplarında çift maç sistemiyle 14 maç oynayacaktır. Grup maçları sonunda gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar, playoff'a yükselecektir.

 

Play Off maçları sonunda 26 Şubat 2023 de final maçı oynanarak 2023 Pasliga Bolu Fikstürlü Halı Saha Ligi Şampiyonu belli olacaktır. 2023 Pasliga Bolu Fikstürlü Halı Saha Ligi Şampiyonu ünvanını alan takım, Mart ayında Antalya'da düzenlenecek Pasliga Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanarak, ilimizi Pasliga Türkiye Şampiyonasında temsil edecektir.

 

Pasliga Türkiye Şampiyonu ünvanı alacak takıma, 5 Yıldızlı Otelde 3 gün 2 gece herşey dahil tatil ve 15.000 TL nakit para ödülü verilecektir. Turnuvada takımları neler bekliyor?

 

- Maç öncesi takımlar sahaya hakem eşliğinde çıkar ve seremoni yapılır.

- Maçlar Pasliga YouTube Kanalında Spiker eşliğinde Canlı Yayınlanır.

- Maç sonu röportajlar

- Oyuncu istatistikleri

- Transfer Dönemi

- Ayın Oyuncusuna Hediye Çeki

 

Pasliga Bolu Fikstürlü Halı Saha Ligi'ne katılmak isteyen oyuncu ve takımların Pasliga Resmi İnternet sitesi pasliga.com üzerinden kayıt olması gerekmektedir. Fikstürlü lig kuralları, maçların tarihi ve saati, katılım şartları hakkında detaylı bilgi için pasliga.com resmi internet sitesi, Pasliga Bolu Resmi Instagram Hesabı @pasliga.bolu ya da Pasliga Bolu İl Temsilcisi Tamer Şimşek ile 0546 248 22 09 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZM9SP