Özköylü İyi Yerlere Geleceğiz

Özköylü İyi Yerlere Geleceğiz

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü maç sonrası açıklamalarda bulundu.

10.11.2019

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü maç sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Özköylü;

 

 “Maç öncesinde gerçekten çok ciddi eksiklerimiz vardı. Bugün kadroya baktığımızda 18-19 yaşında oyuncular var. Oyunun gidişatını etkileyebilecek çok fazla alternatifimiz yok.

 

Burak ve Mutlu hamlesinden başka maçın gidişatına göre yapabileceğimiz hamle şansımız bile yoktu. Ama eldeki oyuncu kadrosuyla ben mükemmel bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Mükemmel bir mücadele gösterdik. Çok şanssız ve kötü bir gol yedik. Bizim gibi savunmada tecrübeli oyunculara sahip bir takımın yememesi gereken bir goldü. O da herhalde, soyunma odasından yeni çıkmanın rahatlığı ve konsantrasyonun dağılmasından kaynaklıydı. Yoksa Ümit muazzam bir maç oynadı. O pozisyonda Burak’ı etkisiz hale getirebilirdi. Ama 1-0’a rağmen oyundan hiç düşmedik. Rakibi kapattık. Tek kale oynadık. Pozisyonlar ürettik, kaçırdık, vurduk olmadı, kaleci çıkardı, savunmadan çıktı.

 

Pozisyon üzerine pozisyon üretmeye çalıştık. Ama olmadı. Neticede penaltı golüyle bence fazlasıyla hakettiğimiz paunı aldık. Galibiyeti de hakettiğimizi düşünüyorum. Ama karşımızdaki takım çok önemli ve ciddi oyunculardan kurulu. Belki Süper Lig’e koysanız çok rahat oynayabilecek kapasitede bir takım. Böyle bir takıma karşı özellikle ikinci yarıda ezici bir oyun üstünlüğü, ben oyuncu arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Onların hepsinin alınlarından öpüyorum.

 

Biz böyle oynadığımız sürece, böyle mücadele ettiğimiz sürece, oyunumuzu bu şekilde geliştirdiğimiz sürece çok iyi yerlere geleceğiz. Ben buna inanıyorum” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 8HQCI