Özer Yıldırım Yazdı...

Özer Yıldırım Yazdı...

NEDEN ÇİFT FORVET ?

02.04.2022

Kemal Rüzgar ve Bekim Balaj geldikten sonra takım çift forvet oynamaya başladı. Nedenini sizin gibi ben de  çok merak ediyorum. Elimizde Kabongo gibi tek forvet oynayan, araya hızlı dripling atan bir forvet var. Ne oldu da bu sistemden vazgeçtik?
 

Çift forvet oynayacak bir takım kalitesinden çok uzak olan Boluspor, 1. 2. bölgelerde zaten sorunlu. Çift forvet oynayarak topun sağlıklı gelemediği 3. bölgede 2 kişiyi tutmak, ya aşırı özgüven ya da ligi garantilemenin bir sonucu olabilir. Ama ikisi de yok henüz.
 

Mehmet Zahit Çınar biraz formdan düştü. Basit pas hataları yaptı maalesef. Bülent Cevahir ve Bregu, maça konsantre olamamış görüntüsü çizdiler.
Maçta en iyi Eray Ataseven'i buldum. Yer tutuşu ve oyun takibi üst seviye idi.

Yediğimiz ikinci gol evlere şenlik bir gol. Çok üzüldüm. Topukla yapılan asistin ve 3 kişi arasından yenen golün izahı olamaz.

Tehlike çanları, oyun anlamında çalmaya başladı. Bu sistemden süratle vazgeçip yeni oyun düzeni geliştirmemiz gerekli. Arda Hilmi Şengül ve Bertu Alican Özyürek'e daha fazla süre verilebilir. 
 

Son 7 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alacak gücümüz var.  Bir an önce alalım ve rahatlayalım...
 

 

bolulu

bolulu
2022-04-05 13:51:44

SN ÖZER YILDIRIM SİZ DEĞİLMİYDİNİZ REHA EFENDİYİ SAVUNAN .ŞİMDİ ADAMIN TAKTİKLERİNİ ELEŞTİRİYOSUNUZ.TARAFTARIN SÖZÜNE GELDİNİZİ DEĞİLMİ.REHA ERGİNERDEN HOCA FALAN OLMAZ ADAMIN KENDİ SİSTEMİ YOKKİ YANINDAKİLERİN SİSTEMİ OLSUN BOŞ BELEŞ NERDE İŞ VARSA ORAYA ATLAYAN HİÇ Bİ YETENEĞİ HEDEFİ OLMAYAN GÜNÜBİRLİK Bİ TD.BU TAKIMDA ERAY FALAN HİKAYE PTT 1 LİGDE BAŞARILI OLMAK İSTİYOSAN 1,ORTA SAHAN DİRİ FİZKLİ GÜÇLÜ ADAMLARDAN OLUŞACAK.ORTA SAHAYA BAK ERAY BREGU ACANLI G KARADENİZ HANGİSİ TOPA BASIP ALACAK ACANLI DİĞER 4 DÜ YUMUŞAK TEKNİK ADAMLAR.TUGAY VE BERTU NEDEN YEDEK .BU SAATTEN SONRA İŞİMİZ ALLAHA KALMIŞ VAZİYETTE BU ADAM BİR AN ÖNCE POSTALANMALI.SON 6 HAFTAYA Bİ BAKIN REHAYLA BU İŞ OLURMU BOLUSPOR LİGDE KALIRMI KALMAZMI Bİ SORGULAYIN BAKALIM REHAYI SAVUNAN Bİ KÖŞE YAZARI OLARAK.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2022-04-02 17:25:18

Özer bey yazdıklarınıza katılmakla birlikte takımda bir boşvermişlik görmekteyiz. Bugün sahada iki tane yürüyen takım vardı, biraz hızlı yürüyen takım kazandı. 2 ay öncesi takımla bugünkü takım arasında ciddiyet, hız ve dayanıklılık bakımından %100 fark var. Kabongo hariç oynayan yabancılardan da istediğimiz verimi bir türlü alamadık. Bu sene artık düşmeyelim yeter bu saatten sonra. Oyun hiç ümit vermiyor artık maalesef.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YGTJ0