ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ekim ayında başlaması beklenen 2024-2025 sezonu Bolu Amatör Ligi müsabakaları için geri sayım başladı.

24.09.2024

Ekim ayında başlaması beklenen 2024-2025 sezonu Bolu Amatör Ligi müsabakaları için geri sayım başladı. Karaçayır’da kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı maçlar öncesi takımlar da çalışmalarını hızlandırdı. 

Daha önceki sezonlarda başarılarıyla adından söz ettiren Bolu Özel İdare Köroğluspor amatör futbol takımı da play off hedefiyle çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Hacı Kürkçü önderliğinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları takım adına ümit veriyor. 

Karaçayır tesislerinde çalışmalarını sürdüren Özel İdare Köroğluspor futbol takımını kulüp yönetimi de yalnız bırakmıyor. Kulüp Başkanı Abdülaziz Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, takımın antrenmanını izleyerek futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu. İyi bir takım kurmak için çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Çalışkan, “Ekim ayında başlayacak lig öncesinde takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılı sonuçlar alarak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Mücadele edecek tüm takımlarımıza kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum” diye konuştu. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SRJLD