OULAREEE !!

OULAREEE !!

Özer Yıldırım yazdı

11.09.2022

Cuma günü Göztepe'yi yendik.

Takımın sahaya dizilişi gayet başarılı idi. Sait hocaya teşekkürlerimi sunarım önce. Süper ligden gelmiş, hızlı oynama kültürü halen daha devam eden bir Göztepe'ye karşı diklenmeden  dik durduk.

İç sahadayım , efendim kendi evimdeyim baskı kurarım, dersen ham  diye kapıverirler bu ligde seni. 
 

Bu ciddiyetle oynayan Boluspor, disiplini bozmayan kazanır kuralının işlemesi ile aradığı golü 85' de  Landel ile buldu.

Sahada aksayan tarafımız da vardı. Burak Asan. 
Sürekli yan pas geri pas işi bizi biraz yavaşlattı. Olsun... Bu da düzelir.

Oyunu kenarlara  açmayı başardık bu hafta. Bu sevindirici bir gelişme. Defans bloğunun orta çizgiye yakın olması ile ataklarımız hep mantıklı ve oturaklı gelişti.

Oulare'ye Dikkat Kesilin Derim !!

Bu yıl A kadroda yer alan stoperimiz OULARE , çok değil birkaç yıl sonra Fransa'da hatrı sayılır bir takımda top oynar. Yazın bir kenara.

Oyuncu pas hatası yapmıyor. Ayak ve bilek hakimiyeti bir kaç yıla uçarım sahalarda der gibi. Topu aldıktan sonra yılan gibi orta sahayı geçiyor.

Bu oyuncumuzdan 1- 2 yıla borcumuzu kapatacak para kazanmamız içten bile değil.

Oyuncu ile yakından ilgilenmemiz gerekiyor. Burada başkan  Abak ve ekibi bu oyuncuya yüksek bir serbest kalma bedeli koymalıdır. 
 

Başkan Abak ve yönetim,  hafta içinde Bolu basın camiası ile kahvaltı ve şu ana kadar yapılan işler ile barkovizyon sunumu ile bir araya geldi. Kulüp binası yerden göğe yenilenmiş. Sıra alt yapı binasında. Güzel şeyler oluyor ve olacak durun bakalım.


Ama şimdiden kimse şampiyonluk naraları atmasın. Bu çok önemli. Bir çiçekle bahar gelmez demiş büyükler. Kızmasın kimse ama bu yıl ilk10, seneye daha güçlü şekilde ilk 2.

Yeter ki sabredelim bu sene..
Saygılarımla...

Ertuğrul Şahinoğlu

Ertuğrul Şahinoğlu
2022-09-11 13:27:35

Çok güzel bir tespit yapmışsınız benim sezon başından beri dikkatimi çekiyor. Bu çocuk ile ilgili yazılar yazdım.Allah takıma kazandırandan razı olsun. Bırakın bir kaç yılı seneye minimum süper lig de oynar. Bizim yapmamız gereken şey bir sonraki satıştan en az %30,%40 gibi bir rakamı kontrata ekletmek olmalıdır. Bu yılın hatta son yılların en iyi transferi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu G0TBE