ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Bolu basınında bir çok kurumda görev yapan Hakimiyet Gazetesi muhabiri Volkan Yılmaz hayatını Tuluğ Yılmaz’la birleştirdi.

04.06.2023

Bolu basınında bir çok kurumda görev yapan Hakimiyet Gazetesi muhabiri Volkan Yılmaz hayatını Tuluğ Yılmaz’la birleştirdi. Genç çift düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdiler. 

Hilton By Hampton’da düzenlenen düğünde Tuluğ ve Volkan çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıydı.Tuluğ ve Volkan Yılmaz MHP Milletvekili İsmail Akgül, Milletvekili Adayı İrfan Bayar, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Güler ve CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nun da aralarında bulunduğu nikah şahitlerinin eşliğinde ‘evet’ dedi. 

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI 

İlimizin siyaset ve bürokrat camiasından bir çok ismin katıldığı düğünde Volkan Yılmaz’ı gazeteci meslektaşları da yalnız bırakmadı. Nikah töreninin ardından genç çift ve arkadaşları gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Bolu Spor gazetesi  ve Futbolumuz.com olarak Tuluğ ve Volkan Yılmaz çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.     

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WF0M2