NEREYE KADAR SABIR EDELİM?

NEREYE KADAR SABIR EDELİM?

Metin Akgül yazdı...

26.01.2021

Yapılan anlaşmalar ile yeni Boluspor projesi de bir işe yaramadı. Göreve getirilen Barbaros Gözneli’nin 2.Lig ayarında ki transferleri, Boluspor’u düşme hattına doğru çekmeye başladı. 

Durum böyle iken neden hala Gözneli? yada bu transfer komitesi?

 

Boluspor taraftarına verilen bir stadyum sözü var ve bu sözlerin ne zaman yerine getirileceği merak ediliyor. İster olduğu yere isterseniz farklı bölgeye hiç fark etmez, yeter ki verilen sözler kısa zamanda yerine getirilsin.

 

Kongre sonrası birlik ve beraberlik çağrısında bulunmuştu. Esnafından iş adamına, basınından taraftarına kadar tüm kesim bu yönetime güvenerek desteğini esirgemekten kaçınmadı. Peki karşılığında ne oldu? Birilerinin ağzına bakılarak toplanan paralar çar çur olmadı mı? ALLAH rızası için, Boluspor’da isabetli bir tane transfer gösterebilir misiniz?

 

Boluspor TV kurulduğu söylendi. Ancak ortada Boluspor TV’den eser yok. Boluspor hakkında bilgi almak için yerel bir kaç haber sitelerini takip etmeniz gerekiyor.

 

“ELE GÜNE REZİL ETTİNİZ” diyen Boluspor’un büyük taraftarının haklı olduğunu düşünüyorum. Her sene koltuk sevdası yüzünden, kulübümüz içten içe bataklığa doğru sürükleniyor. Bu işleri artık işin ehli olan kişilere teslim edelim. 

 

Siz farkında olmak yada görmek istemiyor sunuz belki ancak bu kadro ile bu takım küme düşer. Nereye kadar sabır edelim?

 

Sayın ABAT, cesaretini artık toplayıp basın karşısına çıkmalı. Ve bu gidişat ile ilgili basın açıklaması yapmalı. Yoksa yolun sonu iyiye gitmiyor. Boluspor’un zarar görmemesi için gereken ne ise acil yapılmalı. 

 

Saygı ve selamlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HX2R8