Kupa maçından Boluspora ceza

Kupa maçından Boluspora ceza

Türkiye Kupasında geçtiğimiz hafta Amed Sportif Faaliyetler’i konuk eden Boluspor’a yüklü miktarda para cazası geldi.

12.12.2023

Ziraat Türkiye Kupası Boluspor’a pahalıya patladı.

Türkiye Kupasında geçtiğimiz hafta Amed Sportif Faaliyetler’i konuk eden Boluspor’a yüklü miktarda para cazası geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu; Boluspor, Amedspor arasında oynanan Ziraat Türkiye kupası maçında yaşanan olaylar nedeniyle Boluspor’a acımadı. Saha ve tribün olayları nedeniyle yüklü miktar da para cezası keserken kupanın faturası da ağır oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Boluspor’a, Amaedspor maçında yaşanan disiplin ihlalleri, taraftarların neden olduğu saha olayları neticesinde 84 Bin Türk Lirası para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 12.12.2023 tarih ve 33 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

 

 BOLUSPOR Kulübünün, 06.12.2023 tarihinde oynanan BOLUSPOR–AMED SPORTİF FAALİYETLER Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 84.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BOLUSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-12-12 15:22:42

Bunları taraftarımızdan rica ediyoruz yapmayın, Başkanımız borç ödemekten bıktı, artık bu parayı da taraftar grupları toplayarak başkanımıza versin lütfen.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5VQAR