“Kulübün şuanda temiz 50 milyon Türk Lirası borcu var”

“Kulübün şuanda temiz 50 milyon Türk Lirası borcu var”

Kırmızı beyazlıların yeni başkanı Savaş Abak kongrenin ardından yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları vererek şunları söyledi.

28.05.2022

 “Zor bir kongre geçti. Mali tablo çok iyi değil. Gerekeni söyledik. Şu saatten sonra eski başkanlar, eski yöneticiler, Boluspor taraftarı sizler topyekun bir arada olup, birlik ve beraberlik içinde Boluspor’u yönetmemiz gerekiyor. Kulübün şuanda temiz 50 milyon Türk Lirası borcu var. Orada bazı davalarda var. yüksekte bir temlik var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde kulübü yönetmeye gayret göstereceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.

Levent

Levent
2022-05-28 19:51:33

Hayırlı olsun sayın Abak. Allah yardımcınız olsun. Bu borcu kapatmanın tek yolu gereksiz topçulara gereksiz paralar vermemek.Yetenekli gençleri keşfetmek. Zamanında Rahmetli Altan Doyran 18 yaşındaki Rıdvan Dilmeni Muğlada keşfedip getirmişti. Bu ruha geri dönmemiz lazım. Bence hemen Türkiyeyi taramaya başlamalısınız. 20-30 topçu almak yerine kaliteli 5 topçu alıp kalanını genç yeteneklerle takviye etmelisiniz. Futbolcu fabrikası Boluspor ruhunu tekrar yakalamalıyız..Bolusporumuza ve Bolumuza hayırlı olsun..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SBWDO