"KÜÇÜMSEYECEK YADA RAKİP SEÇECEK GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK !"

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Denizli maçını kazanıp ilk 3’ün içerisinde yer almak istiyoruz. Küçümseyecek yada rakip seçecek gibi bir durumumuz yok. Her maç bizim için final havasında” dedi.

12.10.2022

Spor Toto 1. Lig’in 9’uncu haftasında kendi evinde Denizlispor’u konuk edecek Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde kendi tesislerinde antrenmanlarına devam eden kırmızı beyazlı ekip, maç gününe kadar teknik ve taktik çalışmalarla sahadan 3 puan almak için ter döküyor.

 

“Galibiyetle süslememiz lazım” Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Denizli maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Oynayacağımız Denizli maçı bizim için çok önemli bir maç. Onlar alt sıralardan kurtulmak biz de üst sıralarda kalmak için mücadele edeceğiz. İçeride 2 seferdir berabere kalıyoruz. Bunu galibiyetle süslememiz lazım. İyi mücadele ediyoruz, pozisyonlara giriyoruz ama Denizli maçını kazanıp ilk 3’ün içerisinde yer almak istiyoruz” dedi.

“Değişik bir kadroyla başlayabiliriz” iyi bir ekiple çalıştıklarını ve Denizli maçına farklı bir kadroyla çıkabileceklerini ifade eden Karafırtınalar, “Biz bir ekip çalışması yapıyoruz. Çok değerli antrenör arkadaşım var. maçı oynadıktan sonra hemen rakip analizlerine başlıyoruz. Maksimum performans alabileceğimiz oyuncuları değerlendirip, en uygun oyun modelini seçiyoruz. 4-3-3 sistemini bemimsedik ama bazen ileride üçüncü bölge baskılarıyla bazen ikinci bölgede bekleyerek, bazen de katı bir savunma yaparak sonuç almaya çalışıyoruz. Ön tarafta sprinter oyuncularımızı skoru aldıktan sonra kullanmaya çalışıyoruz.

 

Bu hafta belki de dripling yapabilecek oyuncularımızla başlayacağız. Değişik bir kadroyla da başlayabiliriz. Her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederiz” diye konuştu. “Belki de içeride ligin en zon maçını oynayacağız” Denizli maçının zor geçeceğini kaydeden Sait Karafırtınalar, “Şuan Denizli için bitmiş bir şey yok. 2 puanları var ama üstlerindekinin 3, onun üstündekinin de 5 puanı var. 1 maç kazandıkları zaman tehlikeli bölgeden çıkacaklar. Onlar için lig belki de yeni başlıyor. Belki de içeride ligin en zon maçını oynayacağız. Küçümseyecek yada rakip seçecek gibi bir durumumuz yok. Her maç bizim için final havasında. Bu maç da öyle olacak. Zaman zaman bekleyerek, zaman zaman önde basarak oynayacağız. Bu herzaman olan bir şey değil. Rakibin kadrosunu sahada görünce daha çok netleşiyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa sahada yapacağız” ifadelerini kullandı. Karafırtınalar son olarak kadrosundaki sakat oyuncularla ilgili olarak, “Cezalı oyuncumuz yok ama sakat oyunumuz var. Gökhan Alsan’ın arka adalesinde ikinci derece yırtık var. Landel gribal bir enfeksiyon nedeniyle yok. Onun bizi sıkıntıya sokacak bir durumu yok. Cuma günü inşallah bizle beraber olacak” dedi.

Taraftar

Taraftar
2022-10-14 00:51:07

Sait hoca takımı sen bir oynat gerisi çorap söküğü gibi gelir ama sekiz hafta oldu takım adına gelişen hiç bir şey yok takımı ratosyona gitsen takimda bir kaç kişiyi dinlendiysen takım belki kendisine gelmiş olacak belki bir seri yakalamış olacağız neden olmasın başarmak sizin elinizde futbolcu arkadaşlar

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 6GW6D