KÖROĞLU'NUN TORUNLARI ÇANAKKALE'DE

KÖROĞLU'NUN TORUNLARI ÇANAKKALE'DE

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katılan sporcularımız şehitlik sonrası Çanakkale toprağı ile ilimize geri döndüler

21.03.2018

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi Spor Kulübü faaliyetleri kapsamında düzenlenen Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde Çanakkale Şehitlerimizi Anma Etkinliği kapsamında; toplumda spor başta olmak üzere bisiklet kullanımını, spor ve ulaşım aracı olarak yaygınlaştırma ve milli-manevi değerlerimizi yükseltme amaçlı “Köroğlu'nun Torunları Çanakkale’de“ projemiz 680 km pedal çeviren 12 sporcumuzun 5 günlük yolculuğu sona ermiştir.

Etaplar sırasıyla; 


1. Gün Bolu-Sakarya
2. Gün Sakarya-Yalova
3. Gün Yalova -Bursa 
4.Gün Bursa-Bandırma
5.Gün Bandırma-Çanakkale

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katılan sporcularımız şehitlik sonrası Çanakkale toprağı ile ilimize geri döndüler. Turumuz esnasında sporcularımızı yalnız bırakmayan 
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sn. Feyzullah DERECİ'ye, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN'a, Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN'a, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Zekeriya ALTUNTAS'a ve Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Sedat GÖKTAŞ'a teşekkürlerimizi sunarız.

Çanakkale destanının 103 yıl dönümünde cepheye koşan askerleri temsilen cepheye pedallayan sporcularımız;
Okan TÜRK, A. Zafer PALA, Onur ÇAKIRGÖZ, Volkan ARSLAN, Emir YİĞİT, Enes KARAKUŞ, Bayram YERLİKAYA, İsmail GÜLEN, Yiğit GÜROĞLU, Sinan YURTÇU, Tunahan ERDOĞAR, Sefa KUZU’ya ve yanlarında eşlik eden proje idarecisi Mehmet KARAKAYA ve antrenörleri Salih YERLİ’yi bu zorlu yolculuğu başarı ile tamamladıklarından dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu S6ILS