Kısa Yorumlar

Kısa Yorumlar

Özer Yıldırım yazdı....

04.03.2023

Merhaba!
 

İzmir Göztepe deplasmanına yeniden bir ivme yakalamak için giden Boluspor aradığını buldu mu? bulamadımı? 
 

Takım sahaya çıktığında ne yalan söyleyeyim biraz içim buruldu.

Safa Kınalı, Onur Ulaş ve Eray Ataseven üçlüsü bana göre olmuyor. Birbirine yakın bölgelerin oyuncuları olan 3 arkadaşımız  birey olarak yetenekliler, fakat beraber oyun oynama konusunda uyumları sıfırın altında.

Adam paylaşma ve kademeye girme konusunda beraber hareket edemediler maalesef. 
Maçın en dinamik oyuncusu ise Dino idi. Madem Dino 8 numara pozisyonunda harikalar yaratıyor, e hoca! forvete de Balde ile neden başlamadın?
İkinci soru ise dağınık görüntü veren defansı toparlamaya çalışan Bülent Cevahir'i neden bu kadar yordun hocam.

Maçta 85 dakika boyunca Göztepe'li Atınç Nukan,  hep sol arkaya yüksek orta kesti. Ben de kendi kendime söylendim durdum. Bu çocuk bu kadar şapşal mı? Hep sol arkaya yüksek orta kesiyor, Cevahir de bu topları patır patır topluyor diye. Ama Atınç Numan haklıymış. Kırk kere zorlarsan, 1 defa olur. Ve de buldular golü. Bülent 85 dakika geçit vermedi. Çıktı vurdu kafayı, yada rakibini ezdi geçti. Ta ki yorulana kadar. Golü bu kanattan gelen sayısız yüksek toplardan sonuncusundan yedik. Burada Bülent Cevahir'in zerre suçu yok. Bu denli uyumsuz oynayan defansta son dakikaya kadar ayakta kaldı, set oldu toplara. Ben bu golü teknik kadroya yazarım.

Değişiklik tercihleri olmadı. Yeni oyuncular  ya 11 de başlamalı ya da hiç girmemeliydi. 
3 puan alabileceğimiz maçtan 1 puan ile  dönüyoruz Bolu'ya. Kötü mü? Değil tabii. Ama neden avcumuzdaki puanları bıraktık bu kadar kolay? Bunu sorgulamamız gerekli.


Yeni gelen teknik heyete başarılar dilerim. Kısa sürede sorunları tespit edip çözüm üreteceklerine yürekten inanıyoruz...

Ahmet Çetinli

Ahmet Çetinli
2023-03-04 19:02:32

Merhaba, yazınız futboldan hiç anlamayan biri tarafından yazılmış gibi. Öncelikle 8 numara olarak belirttiğiniz futbolcunun görevi defans ve hücum arası geçiş sağlamaktır. Sizce bunu yapacak kişi Dino'mu olmalı bu takımda? Yada siz maçı izlerken geri çekilen takımda Dino ortasaha çizgisinde beklediği için 8 numara pozisyon gerekliliklerini yapıyor sandınız herhalde yoksa bu saçma yorumun bir açıklaması olamaz. Bir diğer husus ise yenilen golde Bülent Cevahir'in suçu yok demişsiniz topa izleyip rakibini itmeye çalışacağına topa odaklanıp kafa vurmaya çıksa topu uzaklaştırabilirdi ancak mesele bir futbolcu özelinde değil gol topluca atılır topluca yenir. En anlamsız söyleminizin yorumunu ise sona sakladım, "yeni oyuncular ya 11 de başlamalı ya da hiç girmemeliydi" demişsiniz bunu inanın düşündüm düşündüm ancak ne demek olduğunu anlamadım. Boş bir lakırtı gibi geldi bana. Beğendiyseniz girenleri niye en baştan almadın diyebilirsiniz veya beğenmediyseniz niye aldın diyebilirsiniz ancak en baştan oynamak ile hiç oynamamaya sebep olacak bir durumu bulamadım yani anlamsız ifade olmuş. Sonuç olarak boş, bilgisiz ve yazılmak için yazılmış bir yazı olarak değerlendiriyorum yazınızı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu POIVO