KIRMIZI KARTLARA CEZA VAR MI?

KIRMIZI KARTLARA CEZA VAR MI?

Spor Toto 1. ligde son oynadığımız Bursaspor maçında 2 oyuncumuz takımını eksik bırakırken Menemenspor maçında da Ali Keten ve Teknik Direktör Reha Erginer takımını eksik bırakan isim oldu.

20.03.2022

Kırmızı beyazlıların evinde son oynadığı Bursaspor maçında Roshi ve Bekim Balaj'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle mücadeleyi ekibimiz 9 kişi tamamlamış 1 puanı zor kurtarmıştı.

 

Boluspor bir hafta sonra Menemenspor maçında Ali Keten'in kırmızı kart görmesi nedeniyle bu maçı da 11 kişi tamamlayamadı.

 

İki karşılaşmada gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle önemli puan kayıpları yaşayan ekibimizin özellikle bu maçlarda aşırı kart görmesi, kalan haftalar öncesi camiayı oldukça tedirgin ediyor. 

 

Boluspor son 2 maçta 11 sarı kart, 3 'de kırmızı  ( Reha Erginer)kart gördü. Boluspor Yönetiminin 2 maçta 3 kırmızı-11 Sarı kart görmesi üzerine futbolculara ve Reha Erginer'e nasıl bir ceza vereceği merak konusu oldu.

Köroğlu

Köroğlu
2022-03-22 19:14:06

Buz gibi golümüzü vermedi bu kadar densiz şuhursuz yönetim yapan hakem şurda 8/9 hafta maç kaldı bundan sonra boluspor kendi oyununu ve kimseye bakmadan maçları alması gerekir yoksa bu hakemlerle işimiz gerçekten zor duruma kalır hem hakemleri ve maçları kazanarak bir nefes almak isteriz haydi boluspor siz bu maçları alarak alttaki takımlardan uzaklaşmış oluruz

bolulu

bolulu
2022-03-21 13:45:56

SATILMIŞ HAKEMLER BURSA DENİZLİ ALTINORDUYU KURTARIP BOLUSPORU DÜŞÜRMEYE UĞRAŞIYOLAR.HELE SON MAÇ ADİ ADAM BUZZ GİBİ GOLÜM İPTAL ETTİ.BOLUSPOR TARAFTARINI TAHRİK EDİP Bİ HAKEMİN SAHADA MAHSUR KALMASINI MI İSTİYOSUNUZ.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RESJ4