KARAÇAYIRDA OLAYLI HAFTA

KARAÇAYIRDA OLAYLI HAFTA

Bolu 1.Amatör kümede Play-Off maçlarının ikinci yarısı oynanan karşılaşmalarla start aldı. Pazar günü kar yağışı altında oynanan 3 maçta zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Zaman zaman yaşanan olaylar ve gergin anlar Karaçayır’da atmosferi yüksekti.

23.03.2022

Bolu 1.Amatör kümede Play-Off maçlarının ikinci yarısı oynanan karşılaşmalarla start aldı. Pazar günü kar yağışı altında oynanan 3 maçta zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Zaman zaman yaşanan olaylar ve gergin anlar Karaçayır’da atmosferi yüksekti.

DÖRTDİVANSPOR SIKI TAKİPTE

Bolu Belediyespor ile Dörtdivanspor haftanın ilk maçında kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Bolu Belediyespor, bu haftada aldığı üç puanın morali ile Dörtdivanspor’dan puan ve puanlar almak istedi. Karşılaşmada Bolu Belediyespor’un istediği gibi başladı. Yeşil beyazlılar, maçta çok istediği gole de Murat Kılıç ile kavuştu karşılaşmada 1-0 öne geçti.  Bu golün ardından şoktan çabuk uyanan Dörtdivanspor beraberlik golünü tecrübeli oyuncusu Arif’in penaltı golü ile buldu. İlk yarı her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarıda iki takımında karşılıklı ataklarla pozisyonlar bulması dikkat çekti. Dörtdivanspor atağında Belediyespor defansı arkasına atılan topta Engin kalecinin de açılmasını fırsat bilip kalecinin üstünden topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada öne geçmenin avantajını iyi değerlendiren Dörtdivanspor 90 dakika sonunda skoru koruyup maçtan 2-1 galip ayrıldı.

KARŞILAŞMA YARIDA KALDI

Lider Özel İdarespor ile lig ikincisi Aladağspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya da Özel İdarespor hızlı başladı. Maçın hemen başlarında sağ taraftan gelişen atakta ceza sahasına doğru yapılan ortada golcü oyuncu Hazal topun gelişine sert vurdu ve top ağlara buluştu. Bu golün ardından beraberlik sayısını arayan Aladağspor maça ortak olmak istedi. Karşılaşmanın ortalarından Sezgin direk kırmızı kartla oyun dışında kalınca Aladağspor oyunda dengeyi kaybetti. İkinci yarıda Aladağspor toparlanırken arka arkaya ataklar geliştirdi. 10 kişi maçta da golü bulan taraf oldu. Aladağspor’un golü ofsayt gerekesi nedeniyle iptal olurken Aladağspor yedek kulübesinin itirazları sonrası ortam gerildi. Gergin anlarda itirazlar devam edilirken yardımcı hakeme fili saldırı oldu. Maçın hakemi soyunma odasına gitti. Mücadeleyle ilgili son kararı tertip komitesi verecek.

 

TAŞKESTİ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Taşkestispor ile Kıbrıscıkspor karşı karşıya geldi. Haftanın son karşılaşmasında iki takımında puan kaybı tahammülü yoktu. Karşılaşmaya Taşkestispor daha organize başladı. Taşkestispor önce İbrahim Kılınç ile öne geçti. Bu golün ardından ikinci golü arayan taraf yine Taşkestispor oldu. Ramazan Kaygı takımını 2-0 öne geçirirken devrede Taşkestispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda skoru azaltmak isteyen Kıbrıscıkspor  penaltı kazandı. Bu penaltı atışında Taşkestispor kalecisi Yasin Gül izin vermezken takımının direncini de artırmış oldu.  Penaltıdan sonra oyundan düşen Kıbrıscıkspor rakibi karşısında etkili olamazken Taşkestispor önde olmanın avantajını maç sonuna kadar tutup haftayı da 3 puanla kapatıp lig sıralamasında 2.sıraya oturdu.

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

Haftanın Takımı: Taşkestispor

Haftanın Futbolcusu: Yasin Gül Taşkestispor

Haftanın Teknik Direktörü: Ümit Erdoğan-Taşkestispor

Haftanın Hakem Triosu: Adem Canik, Muhammed Alperen Özmen, Samet Ünalan

Haftanın Hayal Kırıklığı: Aladağspor

HAFTANIN SONUÇLARI

Bolu Belediyespor:1 Dörtdivanspor:2

Özel İdare-Aladağspor: YARIDA KALDI

Taşkestispor:2 Kıbrıscıkspor:0

Fahri gündüz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TKJ1E