Kaleci Transferinde Şok İddia

Kaleci Transferinde Şok İddia

Boluspor'un Antalyaspordan transfer ettiği 19 yaşındaki kaleci için sosyal medya da ve basında ilginç bir iddialar ortaya atıldı.

06.07.2019

Boluspor'un Antalyaspordan transfer ettiği 19 yaşındaki kaleci için sosyal medya da ve basında ilginç bir iddialar ortaya atıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Antalyaspordan 19 yaşındaki kaleci Deniz Kök ile törenle 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

Ayrıca dün akşam basında çıkan "Boluspor yönetimine dışarıdan müdahale var" iddiaları üzerine kamuoyunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Boluspor’da yaşanan gelişmelere müdahale ettiği yönündeki dedikodulara Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rasim Özdemir’den cevap gelmişti.

 

Yapılan açıklamada;

“Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren şanlı Boluspor’umuzun hedeflerine ulaşması ve mali yapısının güçlenmesi için çalışmalarını var gücüyle sürdürmektedir. Ancak Boluspor Kulübü’nün son zamanlarda yapmış olduğu bir takım uygulamalar ve değişikliklerin Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın isteği doğrultusunda yapıldığı şeklinde asılsız iddialar atılmaktadır. Söz konusu uygulamaların ve değişliklerin tümü Boluspor Kulübü yönetiminin tasarrufu olmakla birlikte; Sayın Özcan’ın ilgisi ve bilgisi dâhilinde değildir. Bolu kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur” denilmişti.

 

Bu açıklamanın ardından bir Mustafa Çevik adlı kullanıcıı Twitter da ilginç de bir paylaşımda bulundu. İşte o Twittler...

 

"1. Lig ekiplerinden Boluspor dün Antalyaspordan genç bir kaleci kattı Deniz Kök. Yeteneklidir, Yeteneksizdir onu tartışmıyorum. Geliş biçimi ile ilgili iddiaları paylaşıyorum sizinle. Kim bu Deniz Kök hemen yazayım onuda.

Antalya CHP milletvekili ve TBMM Turizm Komitesi üyesi Devrim Kök'ün oğlu. Boluspor'un en önemli gelirlerinden biri Bolu Belediyesinden alınan gelirler. Bolu Beledye Başkanı kim? Benimde güzel işleri hep takdir ettiğim Avukat Tanju Özcan..."

 

Yorumu siz okurlarımıza bırakıyoruz;

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IYXEI