İYİ FUTBOL YETMEZ, GÜÇLÜ LOBİ ŞART!

İYİ FUTBOL YETMEZ, GÜÇLÜ LOBİ ŞART!

Bursaspor maçı sonrası Bolusporun maruz kaldığı bir gerçekte ortaya çıktı.

07.03.2022

Bursaspor maçı sonrası Bolusporun maruz kaldığı bir gerçekte ortaya çıktı.

 

Kırmızı-beyazlı ekibin dün oynadığı Bursaspor maçı sonrasında  bir gerçekte ortaya çıktı. TFF'de lobisi olan takımların daha başarılı olduğunu gördük.

Bursaspor  maçına gelen Tff temsilcisi ve Hakemlerin yanlı gelmeleri,verilmesi gereken pozisyonları görmezden gelmeleri gözleren kaçmıyor. Rahat verdikleri kırmızı kartlar, lehimize Kasongonun son adam tarafından düşürülmesinde kırmızıyı geçtim faul bile verilmemesi, hep lobi kuvvetliliğinden.

 

 

Bunun tek sebebi TFF'deLobimizin olmaması,siyasilerimizin duyarsız kalması.

 

‘‘Güçlü lobi, bize daima lazım olacak. Ancak bizim hem lobimiz, hem tribün desteğimiz yok’’ 

 

Hep deriz ya; sahipsiz memleket. Aslında sahip olacak olan bizleriz. Çünkü iyi günde, kötü günde biz varız. Biz seviniyor ve üzülüyoruz. Ama müsabaka esnasında haksız çalınan düdükler, pozisyonlar bizleri çok üzmekte, hatta öfkelendirmektedir.

 

Eğer Lobi oluşturamazsak, güçlü ve akıllı bir faaliyette bulunamazsak şehrimizin yetiştirmiş olduğu entelektüel kişileri bu oluşumun içine katamazsak hiç kimse bizi umursamaz.

 

İstanbul, Karadeniz, Ege ve Ankara takımlarının lobi faaliyetleri dikkatle incelenirse ne demek istediğimiz anlaşılacaktır.

 

Nasıl mı olmalı?

  1. Futbol Federasyonunun yönetim kuruluna bizden birini seçtirmeliyiz ya da bize yakın biri seçilmeli
  2. Kulüpler Birliğinde etkili olacak bir yönetici.  İlişkileri, diyalogu, vizyonu, entelektüel seviyesi yüksek sürekli İstanbul’da olacak birini yetkilendirmemiz lazım.
  3. Hukuk kuruluna mutlaka, Bolu nun yetiştirmiş olduğu spor hukukunda uzman birini seçtirmek lazım.
  1. Merkez Hakem Kuruluna, Bolu’dan bir hakem desteklenerek, yetiştirilerek bu kurulda olmasını sağlamak lazım.
  1. Bolulu antrenörleri eğitip, donatıp, destekleyerek ülke futboluna ve milli takımlara yerleştirmek lazım.
  1. Ulusal basında etkili kişilerle diyalog kuracak birini veya ulusal basına Bolulu gazetecileri yerleştirmek için çalışmalar başlatmak gerekmektedir.

 

Bu organizasyonlar, kısa vadede ve uzun vadede yapılması elzem olan çalışmalardır.

Yoksa ne olur?

Siz ne kadar çalışırsanız çalışın,

Ne kadar iyi takım yaparsanız yapın, Çok iyi futbol takımınız olsa dahi;

 

İYİ FUTBOL YETMEZ, GÜÇLÜ LOBİ ŞART!

Oğuzhanserçe&Mevlüt Aydemir

Taraftar

Taraftar
2022-03-08 17:56:51

Trtsporun yaptığını gördünüz inşallah boluspor bursaspor maçında bursasporun golünü basa basa görüntüler üzerine ve yorumlar yapıyorsunuz birtek kasongonun kaleci ile karşı karşıya geliyor ve düşürülüyor yayıncı trtspor yayın yapmayıp geçiştiriyor nasıl yayıncı kuruluşu bir anlam veremiyorum inşallah boluspor yönetimi bu olayın peşini bırakmaz trtspor bizim maçları canlı yayın olarak vermesin biz şunu anladık.

başkentli

başkentli
2022-03-07 22:18:56

EY BOLUSPOR TARAFTARLARI (Maçlara gitmeyenlere sesleniyorum) Az önce Balıkesir-Denizli maçını izledim TV’de.Balıkesir haftalar önce küme düşmüş bir takım, ama seyircisi bizden fazla ve maçın başından sonuna kadar takımlarını davullarla marşlarla desteklediler, hemde yağmurlu bir havada.Size bir şeyler anlatıyormu bu durum.Sizler değerli Taraftarlar aman ha sakın yağmurda gelmeyin ıslanırsınız, soğukta gelmeyin üşürsünüz,güneşli havada ise pikniğe gidersiniz.Sonrada taraftarım dersiniz, kusura bakmayın böyle taraftarlık olmaz.(Bazen maça gelip elinde Boluspor bayrağıyla takımını destekleyen bir bayan taraftarımız var, onu tüm kalbimle kutluyorum.)Haydi değerli taraftarlar tribünleri doldurup takımımıza destek verelim.Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına selam olsun..Kalın sağlıcakla..

Taraftar

Taraftar
2022-03-07 17:42:15

Bu hakem rahat rahat maçı yönetti çünkü bursaspor maçını kazandırmaktan başka çare yoktu seyirci baskısı yok adamın istediği olacaktı ama bizim futbolcular ne hikmetse bursasporlular bunu başaramadılar başaramayınca sonuç bizden yana oldu beraberlik sonucu elde ettiği sonuç olarak maç bizden yana oldu beraberlik sonucu elde ettiği ortaya çıktı ama hakem kurbanı olduk

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu P1ZNX