İSTİFA ETTİ

İSTİFA ETTİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak görevinden ayrılacağını duyurdu.

27.01.2021

Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim'' dedi. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından görevi bıraktığını açıkladı.

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sancak, ''Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. 'Ben yönetilmem, yönetirim' demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim gibi her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum. Allah a emanet olun, sonu kupa. Yarın başkan vekili atayacağım; kongreye götürecek. Buradan Adanalı iş adamlarına sesleniyorum; Adana Demirspor'a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir'' ifadelerine yer verdi.

Murat Sancak neden istifa etti?

Adana Demirspor'da akşam saatlerinde Başkan Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Takımımız; Ömer Şişmanoğlu ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır'' denildi. 

Geçen sezon Erzurumspor'la Süper Lig sevinci yaşayan Ömer, kutlamalarda video çekmiş 'Adana ağlama' sözlerini sarf etmişti. Adana Demir taraftarları, bu nedenle bu transfere tepki gösterdi.

Rekor ceza yemişti

6 Ekim 2019'da oynanan Adana Demirspor -Ekol Göz Menemenspor maçı sonrası Murta Sancak, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, müsabaka sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve hak mahrumiyeti cezası devam ederken akredite alanlarda yer almasından dolayı 421 gün hak mahrumiyeti ve 66 bin TL para cezası almıştı.

Sancak cezası bitmediği için 12 Temmuz 2020'de Ümraniyespor ile Adana Demirspor arasında oynanan kritik maçı tuttuğu vincin üzerinde izlemişti.

Teknik Direktör Ümit Özat'la atışma

Başkan Sancak, Twitter'dan Aralık 2020'de Adana Demirspor'un başında bulunan teknik direktör Ümit Özat'ın istifa ettiğini açıklamıştı. Ümit Özat ise takımdan ayrılışını şöyle anlatmıştı:  "Ben Adana Demirspor'dan istifa etmedim. Giresunspor maçı bitti, en fazla yarım saat sonra başkan aradı. 'Sen istifa ediyorsun, ben de kabul ediyorum' dedi. Kendi yazdı, kendi oynadı. Benim mukavelem zaten feshedilmiş görünüyordu. Trabzon'dan geri döndüm. Ben anlaşırken Twitter'dan anlaşmadım ama ayrılırken Twitter'dan gönderiliyorum."

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OLAP1