İnşallah Diyorum

İnşallah Diyorum

Muharrem Hoca yazdı...

29.08.2022

AltınorduFK’yu takip ederim, mümkün olduğu kadar da maçlarını seyrederim.

Gördüğüm şu; Altınordu oyuncu kalitesi olarak sanki biraz zayıflamış gibi geldi bana.

Ama

Hüseyin Eroğlu hoca ayrılmış olmasına rağmen, oturtmuş olduğu oyun sistemi ise hala etkili.

Altınordu FK teknik direktörü,Arif Ufuk Kahraman bu sistemi devam ettirmeye çalışıyor.

Elindeki malzemenin ne olduğunun farkında, hamlelerinin de…

Golü yediler çözülmediler, attılar, yatmadılar, ikinciyi aradılar.

Ya biz?

Arıyoruz…

***

Mesela, kariyerli bir futbolcu olan Balde’yi saha da görüyorum, farkı fark ettirecek Balde kalitesini göremiyorum, aynı şekilde Landel’i de…

Ve Melih

Boluspor’ a ilk geldiği sezonu ve performansını hatırlıyorum.

‘Neredesin, bu sen misin?’ demek istiyorum.

Sonra, bizden sonra transfer olduğu Kayserispor ve Samsunsporda ki MAÇ OYNAMA performansına bakıyorum, ‘Maç oynaması lazım’ diyorum.

Susuyorum.

***

Yeni transfer edilen futbolcuları, bir önceki seneden elimizde kalanları harmanlıyorum, diğer takımlar ile karşılaştırıyorum.

Kendisine değer verdiğim Sait hocamızın bir açıklamasındaki’…Ligde çok yatırım yapan takımlar oldu. Kadrolarını güçlü kurdular. Biz de o güçlü kadrolardan biriyiz…’bölümü geliyor aklıma.

O güçlü kadroyu, sahada oyun olarak beklediğimizin gerisinde görünce şaşırıyorum

Ama

Yine de,‘Boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar ver’deyiminin arkasına sığınıyor, herkes gibi ben de bekliyorum.

***

Maçta kaçırdığımız iki penaltıyıve Balde’nin o boş kaleye atamadığı pozisyonu hatırlıyorum.ŞANSSIZLIK,  maç berabere devam ederken, son dakika içinde Altıordu FK’ nın Ahmet İlhan ile kaçırdığı penaltıyı düşünüyorum,ŞANSLIYDIK diyorum.

ŞANS ile ŞANSSIZLIK arasında gidip gelirken, Bregu’ nunpenaltı vuruşunda, Altınordu kalecisi Ali Emre’nin topu çeldiği ayağı geliyor aklıma.

Sonra da ilk penaltı golünü atan Ahmet İlhan’ın ikinci penaltı kullanışında kalecimiz Çağlar’ın kurtarışı…

Ve

Bu vuruşları, bu kaçırışları, bu atışları, bu kurtarışları yan yana koyuyorum. Bunun adı ŞANS ve ŞANSSIZLIK olmamalı, doğrusu, TEDBİR+TEVEKKÜLTAKDİR yani KADERolmalı diyorum.

***

Yine hocamızın,Geçen seneki sıkıntıları yaşamadan ligde kalıcı olarak maksimum performansla ilk 7'nin içerisinde neresi olursa ona razıyız. Ama mücadelemizi ilk 2 için de sonuna kadar sürdüreceğiz…’ açıklamasını hatırlıyorum.

Sonra sonuçlara takılmadan,Manisa FK, Gençlerbirliği ve Altınordu karşılaşmalarındaki oyunumuza bakıyorum, elimdeki tespihin tanelerini tek tek sıralayıpSABIRçekerken, ‘İNŞALLAH’ diyorum.

Herkes gibi umutla daha iyi bir Boluspor bekliyorum.

***

Ha bu arada, teknik heyetten, futbolcudan, kısacası herkesten daha sakin olması gereken Sportif Direktör Adem Alkaşi’ nin, bulunduğu temsil makamına ters agresif hareketleri için çok ama çok şeyler söylemek istiyorum;  yutkunuyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VYUEW