İMZAYA YAKINLAR

İMZAYA YAKINLAR

Boluspor yönetimi görev dağılımını gerçekleştirirken kırmızı beyazlı ekip yeni transferler için kolları sıvadı.

15.07.2024

Boluspor yönetimi görev dağılımını gerçekleştirirken kırmızı beyazlı ekip yeni transferler için kolları sıvadı. Eksik bölgelere önemli isimleri katmak isteyen Boluspor, daha önce listesine aldığı isimlerle tek tek görüşmeye başladı.

Delegelerden şirketleşme yetkisini alan Boluspor, 2007-2008 sezonundan bu yana yer aldığı 1. lige bu sezon veda ederek süper lige çıkmak için kolları sıvadı.

Kurtuluş reçetesi olarak gördüğü şirketleşme için hazırlıklarına başlayan Boluspor, diğer taraftan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Hem yeni teknik direktör hem de eksik bölgelere takviye yapacak olan kırmızı beyazlılar, savunmanın sağına ve soluna iki ismi daha gündemine aldı. Daha önce Samsunsporlu Soner Gönül ile temaslarını sıklaştıran Boluspor yine sol bek için alternatif isim Onur Karakabak ve sağ bek için yine Samsunspor'dan Ali Ülgen ile görüşmelere başladı. 

Onur Karakabak ile Ümraniyespor ve Şanlıurfaspor ile 2.Lig’den Sarıyer'de ilgileniyor. Tecrübeli oyuncu son 3 sezonda Amedspor ve Sakaryaspor ile 2 kez şampiyonluk yaşadı. 

Bu oyuncularla görüşmelerin sürdüğü, kadroyu güçlendirmek için 4 bir koldan çalışmaların devam ettiği öğrenildi.   

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu R6QCI