HER ŞEY GÜZEL OLACAK MI???

HER ŞEY GÜZEL OLACAK MI???

Tekin Aytugar Yazdı...

09.08.2019

Boluspor Kongresi çok konuşulacak şekilde 15 Haziran tarihinde yapıldı.Kimse aday olmayınca 27 kişilik liste onaylanmasına rağmen,sonradan 3 kişi daha kurşun kalemle dahil edildi ve 30 sayısı divan tarafından nasıl kabul gördü bunu anlamak mümkün değildi bence

 

Sonradan elimize geçen 3 yıllık bütçede 93 milyon gelir,110 milyon borç kimsenin haberi olmadan ibra edildi ve NECİP ÇARIKÇI yönetimi göreve başladı.

...

İLK beyanatından yola çıkarak başlayalım.

İyi hoca aldığımızda

İyi takım kurmamız lazım

İyi sponsor bulursak

İyi bir teknik heyet alacağız

Her şey teknik heyetin ismine bağlı 10 gün piyasayı ve sponsorları bekleyeceğim.’’ Dedi.

Bu beyanattan gidersek iyi hoca geldi. İyi sponsor bugün itibari ile hala yok ve geçtiğimiz 3 yılında tam 54 futbolcu alan NECİP ÇARIKÇI yönetimi bu 54 futbolcunun hemen hemen hepsi başka takımlara gitti.

Hatta bazılarını bu 3 yılda geriye bile aldık ama bu 54 futbolcudan 54 kuruş gelir elde edemedik.İlk 2  yılda play-off a kaldık.Her konuşmasında play-off bize pahalıya patladı diyen NECİP ÇARIKÇI’ya şu soruyu sorayım:

Birinci play-off ta Göztepe’ye 2 maçta da yenildik ve elendik.2. play-off ta Gazişehir Gaziantepspor’a 2  maçtada yenildik ve elendik acaba mağlubiyetlere prim mi verdik?

Gelelim son seneye. Takımdan ve seyirciden tepki görmüş oyuncuları aldı.Bunları alarak taraftar karşısında antipati toplandın ve seyirciyi küstürdün.

...

Gelelim bu sezona şu ana kadar 11 futbolcu aldınız.4 yılda 65 futbolcu oldu.Futbolculara sizin döneminizde 3 yılı(bu yılı katmıyorum) 59.394.000 tl para ödediniz.SAVAŞ ABAK’ın 3 yılda futbolculara ödediği bedel 23.593.000 tl.Aradaki oran %252,Tüzük der ki bütçenin %20 sini aşan durumlarda yüksek dvan kurumundan onay alınır.

Elinde çantayla gezen vatandaş getirsin bana bu %20 lik oranın müsaadesini yoksa yine tüzükte der ki izin alınmadıysa bu borçlardan tüm yönetim kurulu sorumludur der.Bunun cevabını bekliyorum.

 

Gelelim 2. Beyanatını hatırlayalım.’’ Bu sene altyapıya da biraz fazla önem vereceğiz,takımı gençleştireceğiz ve sezona başlayacağız’’ dedin.Aldığın oyuncuların yaş ortaamasını hesapladım: %28,22. Nasıl gençleşmedir bu biri anlatsada anlasam.

 

Gelelim en önemli konuya.Kongrede vermediğin elimize sonradan geçen gelir gider tablo hesaplarında futbolculara 3.707.000 tl borcumuz olduğu,bu yıl aldığımız futbolcuların da en az meblalarından giderek 1.500.000 tl vermemiz gerektiğini düşünürsek 5.207.000 tl yapıyor . Nasıl ödenecek bu paralar? Sen de biliyorsun ki geçtiğimiz yıl ilk 9 haftada aldığımız neticelerle ilk 2 de idik.Yusuf Emre bir yazı yazdı.Başarının karşılığını alamadıktan sonra ne yapacağız dedi ve ondan sonra otomatik olarak düşüşe geçtik sen de ona izin verdin.İlk 9 haftanın başarısının karşılığını vermeyince sonrası zaten hüsran olarak devam etti.

...

Gelelim son işimize. Başlıktaki gib soruyorum.Bu karanlık mali durumu aşamazsak SAVAŞ ABAK’TAN 5.600.000 TL BORÇLA KULÜBÜ DEVRALDIĞINDA(BORCUN DA KARŞILIĞI VARDI)günlerce yırtındın.Şimdi çıkıp gelir-gider tablonla ilgili bir çift laf etmiyorsun.Onun için ‘’HER ŞEY GÜZEL OLACAK MI ‘’diye sormak herhalde hakkımızdır diye düşünüyorum

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QUR27