“Hakemler için hiçbir şey söylemeyeceğim”

“Hakemler için hiçbir şey söylemeyeceğim”

Spor Toto 1. Lig’in 3’üncü haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Altınordu karşılaşması 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

28.08.2022

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Güzel bir maç seyrettik diye düşünüyorum. Ama galibiyetler hataları gizliyor ama kaybedişler mücadeleyi, emeği, harcadığın enerjiyi, güzel şeyleri gizliyor. Bugün 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüm. 2 penaltı kaçırdık. Boş kalelere kaçırdık. Bunlar futbolda olan şeyler. Ama bugün soyunma odasında gördüm ki biz biraz daha takım olduk. Bugün kaçırdık ama yarın kaçırmayacağız. Bu oyun ve mücadele benim için tatminkar. Ama atsaydık daha iyi olacaktı. Taraftarımızı da sevindirmiş olacaktık. İçeride mağlubiyet ve beraberlik hoş olmadı. 5-1 bitecek, pozisyon vermeden bitirdiğimiz maç. İçeride oynaması en zor takımlardan birisiyle oynadık. Yıllardır çok iyi tanıdığım bir takım. Arkamıza atılacak topları da çok iyi biliyorum. Öne çıktığımızda pozisyon vereceğimizi de biliyordum ama bir tane bile pozisyon vermedik. Çok iyi mücadele ettik. İki stoperim birer tane penaltı yaptırdı. Neticesinde 2 tane biz kaçırdık, 1 tane onlar kaçırdı” dedi.

“Hakemler için hiçbir şey söylemeyeceğim”

Altınordu’nun uzatmalarda kullandığı penaltının tekrarını isteyen yan hakemin kararına tepki gösteren Karafırtınalar, “Hakemler için hiçbir şey söylemeyeceğim. Sadece karşı taraftaki penaltının tekrarını isteyen hakem için bir şey söyleyeceğim. Zaman geliyor önlerindeki çizgide taç olan pozisyona bile sorumluluk alarak bayrak kaldıramayan bir arkadaş 90+7’de o cesareti nereden alıyorsun da bayrak kaldırıyorsun. Kendisine sordum cevap veremedi. Neticesinde VAR’dan döndüğünde art niyeti ortaya çıkıyor. Orta hakem ortada maç yönetti” ifadelerini kullandı.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Ali Ufuk Kahraman ise, “Bolu takımının iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Zor bir deplasmandı. Altınordu takımı olarak ilk ilkemiz futbolu güzelleştirerek, izleyenlere seyir zevki yüksek oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu hep böyle olacak. Bugün de seyirciler zevk alarak 90 dakikayı izlemiştir. Altınordu takımı her geçen gün form yakalayacaktır. Bizim için Boluspor maçı çok önemli bir virajdı çünkü geçen hafta kendi evimizde kaybettiğimiz 3 puan vardı. Buraya da 3 puan almak için gelmiştik. Kaybedebilirdik. Son 90+7’de kazanabilirdik. Ama deplasmanda alınan 1 puan her zaman önemlidir. Altın değerinde puandır” diye konuştu.

Köroğlu

Köroğlu
2022-08-30 17:58:28

Üç hafta oldu bir galibiyet bir beraberlik birde yenilgi oldu sait hoca sana sorayım bu takım sence ne kadar iyi olabilir bakıyorum 2 ligten gelen takımlara adamların oynadığı futbol o kadar güzel ki birde bizim takıma bakıyorum adamlarda ne oyun var nede oynamak isteği var böyle devam ederse geçen sene nasıl sonlarda oynayorduk bu senede aynı senaryo devam edecek gibi gözüküyor

bolulu

bolulu
2022-08-28 18:27:02

burdan yüz kere yazdık bin kere yazdık boluda bu satılmış hakemler hiç korkmadan cart cart veriyo penaltıyı kartı adam landeli biçti kart yok yine aynı şekilde etkili atak kesildi sarı yok.akşamki emek hırsızlarıda aynıydı dingoda cesarete bak ulan hırbo gözünün önünde landeli biçtiler bayrak kaldırmadın .bu sahada bi hakemi zıplatmadan bu işler düzelmicek yönetim maç sonu sahaya inip o emek hırsızları sahadan çıkmadan gereği yapılmalı.altınordu cephesinde ki açıklamalara bak sanki bişe oynamışlar gibi yorum yapmışlar şaka gibi

Köroğlu

Köroğlu
2022-08-28 14:59:09

Bırak hoca takımın neyi güzel 90 dakika tvden bizde seyrettik ilk yarı boluspor sahada yoktu ama ikinci yarı takım başka oluyor eğer sen dahada takım için güzel oynadılar dersen derimki sait hoca sende bir problem var gibi düşünürüz boluspor takımı böyle olmamalı ve olmasın biz takım için iyi günler bekliyoruz

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-08-28 14:20:25

Sayın hocam; suyun ısınıyor. 1)İsmi meşhur ama sahada gezinen, sorumluluk almayan, oynar gibi gözüken futbolcuları, maç 1-1 olunca değişiklik yapıyorsunuz. 2)Hala VAR sistemi olduğunu futbolcularınıza anlatamamışsınız. 3)Ne acı ki, takımda penaltı atacak futbolcu yok. 4) Samsunspor çöplüğünden alınan futbolcularla bu kadar olur. 5) “Önümüzdeki hafta telafi ederiz” demekle olmuyor, maç bitikten sonra telafisi yok hocam. SONUÇ: Keşke Osman Nuri Işılar ve Emre Toraman ile devam etseydik.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LTFYQ