Hakem izlesin bakayım içi rahat edecek mi o penaltı sonrası

 Hakem izlesin bakayım içi rahat edecek mi o penaltı sonrası

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-1 berabere kaldıkları Boluspor maçı sonrası, "Eksiklerimizi göreceğiz.

21.09.2020

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-1 berabere kaldıkları Boluspor maçı sonrası, "Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız" dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 2. haftasında evinde Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "İlk yarı 7-1 ya da 7-0 içeri girebileceğimiz bir maçtı. Adana Demirspor çok iyi bir oyun sergiledi. Dünya geneli güzel statlar yapıyorsun ama 'VAR' sistemini koymuyorsun. Hakem izlesin bakayım içi rahat edecek mi o penaltı sonrası. Neden haksız kazanılan puanlarla bir başkasının canı yansın. Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız" diye konuştu.

Halit canbaz

Halit canbaz
2020-09-21 23:43:11

Hakemin gönlüyle olsa biz Keçiörengücü maçında penaltımız verilmesi lazımdı.o da gol olduğunu düşünürsen maçın şekli değişirdi enazından 1 yada 3 puan alırdık

M.T.

M.T.
2020-09-21 23:20:34

Antipatik adam. 7-1 olacakmis. O "1" de penaltidan attigimiz galiba. Kendi kacirdiklarini gol sayiyorsunda bizim kacirdiklarimizi neden saymiyorsun? Boyle demec veren adamlardan hayatta iyi bir hoca cikmadi. Cikmazda.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2EY8V