GSİM HEYETİ GENÇLERLE GEREDE’DE BULUŞTU

GSİM HEYETİ GENÇLERLE GEREDE’DE BULUŞTU

Geredeli İshak Bey KYK Öğrenci Yurdunda biz bize moral akşamı programı gerçekleştirildi.Geredeli İshak Bey KYK Öğrenci Yurdunda biz bize moral akşamı programı gerçekleştirildi.

15.12.2022

Geredeli İshak Bey KYK Öğrenci Yurdunda biz bize moral akşamı programı gerçekleştirildi.

Gerede Gençlik Merkezi ve Geredeli İshak Bey Öğrenci Yurdu Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen programa Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Geredeli İshak Bey KYK Öğrenci Yurt Müdürü Gürol Altun, Gerede Gençlik Merkezi Müdürü Elif Gülen, Yurt Manevi Danışmanı Fatih Mehmet Özdeğirmenci ve öğrenciler katılım sağladı.

Heyet Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Geredeli İshak Bey Öğrenci Yurdu Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen biz bize moral akşamı programında öğrenciler ile yurtta bir araya geldi.

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği, müzik ve ikramların eşliğinde gençler ile buluşan heyet öğrenciler ile fikir alışverişinde bulunarak motive etti. Gitar ve saz eşliğinde müzik söylemeyi de ihmal etmeyen heyete şarkılarında gençler de eşlik ederek destek verdi.

Programı hazırlayan Geredeli İshak Bey KYK Öğrenci Yurt Müdürü Gürol Altun ve Gerede Gençlik Merkezi Müdürü Elif Gülen gecenin sonunda heyete katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OUUPH