GİTTİ 3 PUAN

GİTTİ 3 PUAN

Boluspor sahasında birde penaltı kaçırdığı maçta uzatmalarda yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

11.12.2022

Boluspor sahasında birde penaltı kaçırdığı maçta uzatmalarda yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

 D. Boluspor 2-2 B.Bandırmaspor

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Ramazan Keleş, Kemal Mavi, Ogün Kamacı

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar (Dk 79 Melih Okutan), Joel Kayamba(Dk 89 Furkan Demir), Dejvi Bregu, Naby Oulare, Onur Ulaş, Guy Michel Landel, Hakan Bilgiç, Ibrahime Balde( Dk 89 Posmac), Gökhan Alsan (Dk 65 Burak Asan), Bülent Cevahir

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Beyçimento Bandırmaspor: Ioannis Gkelios, Fatih Kurucuk, Mulumba, Sedat Şahintürk (Dk 46 Levent Ayçiçek), Mustafa Saymak (Dk 69 Kerim Avcı), Atabey Çiçek (Dk 69 Dembele), Koutroumpis, Caner Cavlun, Alpay Koldaş, Mehmet Özcan(Dk 80 Oğuz Kağan Güçtekin), Caner Hüseyin Bağ(Dk 80 Isaac)

Teknik Direktör: Mesut Bakkal

Sarı Kart: Ibrahime Balde, Onur Ulaş, Naby Oulare, Hakan Bilgiç (Boluspor) Kerim Avcı(Beyçimento Bandırmaspor)

Goller: Atabey Çiçek, Fatih Kuruçuk (Beyçimento Bandırmaspor), Kayamba, Naby Oualare (Dyorex Boluspor)

 

Spor Toto 1.Ligin 17.haftasında Dyorex Boluspor sahasında Beyçimento Bandırmaspor’u konuk etti. 

 

Geçtiğimiz hafta Altay deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar üç puan parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyarken, mücadelenin 13’üncü dakikasında penaltı golü ile 1-0 geriye düştü. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Dyorex Boluspor aradığı golü 28’inci dakikada buldu. Sol kanattan ileri çıkan Bülent Cevahir’in ortasında Kayamba harika bir şutla golü kaydetti ve skora eşitliği getirdi. İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan kırmızı beyazlılarda topun başına geçen Gökhan Alsan kaleci Gkelios’u geçemedi ve devre 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

 

İlk yarıda oynadığı etkili futbolu ikinci yarıda da sürdüren Dyorex Boluspor, ataklarla Beyçimento Bandırmaspor savunmasını bunaltırken, aradığı golü 70’inci dakikada buldu. Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Naby Oulare harika bir kafa vuruşuyla Dyorex Boluspor’u 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sol kanattan kullanılan taç atışında savunmadan ileri çıkan Fatih Kuruçuk kafa vuruşuyla skora denge getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve iki takımda bir puana razı oldu. Bu skorla Boluspor puanını 26 yaparken, Beyçimento Bandırmaspor ise puanını 25 yaptı. Dyorex Boluspor ligin 18.haftasında İstanbul’da Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Beyçimento Bandırmaspor ise sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Maçtan Dakikalar;

Dk 6; Landel’in soldan ortasında penaltı noktası üzerinde boş pozisyonda Tugay Kaçar istediği gibi vuramadı.

Dk 11; Beyçimento Bandırmaspor penaltı kazandı. Sağ kanattan Sedat’ın ortasına hareketlenen Caner Hüseyin Bağ, Naby’inin müdahalesi sonrası yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

GOL Dk 13; Penaltı vuruşunda topun başına geçen Atabey Çiçek topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk 24; Sol kanattan Caner Hüseyin Bağ’ın ortasında iyi yükselen Atabey’in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

GOLLLLLL Dk 28; Sol kanattan ileri çıkan Bülent Cevahir’in ortasında Kayamba harika bir şutla golü kaydetti ve skora eşitliği getirdi.

Dk 32; Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Alpay’ın kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Dk 36; Hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu Alpay’ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Ramazan Keleş beyaz noktayı gösterdi.

Dk 37; Penaltı vuruşunda topun başına geçen Gökhan Alsan penaltıyı gole çeviremedi.

Dk 45+3; Boluspor atağında savunmadan seken topu önünde bulan Landel’in harika şutunda kaleci Gkelios topu kornere çeldi.

 

İLK YARI SONUCU DYOREX BOLUSPOR 1 – 1 BEYÇİMENTO BANDIRMASPOR

 

Dk 56; Sol kanattan içeriye kat eden Dejvi Bregu’nun sert şutu kaleci Gkelios’da kaldı.

GOLLLLL Dk 70; Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Naby Oulare harika bir kafa vuruşuyla Dyorex Boluspor’u 2-1 öne geçirdi.

Dk 90; Sağ kanattan Bregu’nun ortasında Furkan’dan önce savunma ayak koydu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

GOL Dk 90+2; Bandırmaspor savunmadan ileri çıkan Fatih’in kafa vuruşunda golü buldu ve skora denge getirdi.

Dk 90+4; Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta savunmadan ileri çıkan Posmac’ın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PUEC1