Giden Kral Oluyor! Sorun Kimde?

Giden Kral Oluyor! Sorun Kimde?

Bolusporda görevine son verilen Sait Karafırtınalar Altay'da mağlubiyet yüzü görmedi.

24.02.2019

Bolusporda görevine son verilen Sait Karafırtınalar Altay'da mağlubiyet yüzü görmedi.

 

Sait karafırtanalar Altay ile çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik, Orhan kaynak Boluspor ile çıktığı 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik alarak farkını ortaya koydu.

 

Bu tabloya baktığımızda Hoca değişimi sorunu çözmüyorsa, Futbolcularda mı problem? Yoksa yönetimde mi problem? Haberin altına yorumlarınızı bekliyoruz.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2019-02-25 09:14:29

Hoca değişikliği ile en ufak bir kırpırdanma olmuyorsa sorun tahminlerin ötesinde demektir. Futbolcu-yönetim arasında karşılıklı güvensizlik durumu gibi... Yusuf Emre olayı sıradan bir olay değil, yönetim misyonunu tamamlayıp vizyonunu tüketmiş sanki...Orhan Kaynak'ı bu ortamda sorumlu tutamayız...Tepede rüzgar sert eser, savurup attı Bolusporumu, iş bilmezlik, vurdumduymazlık, aymazlık almış başını gidiyor...Sait Hoca'yı gönderirken hatalarından ders aldıklarını umarak yeni hoca ile bambaşka bir motivasyonla iyi yerlere gelebileceğimizi ümit etmiştim, bu yönde de yorumlarım olmuştu, "Denizli, G.Birliği, Gazişehir, Hatay sendeleyecek, değil ilk 6, ilk 2'yi bile zorlarız" diye yazmıştım, o zaman Osmanlıspor gibi bir çıkış yapmamızı bekliyordum ancak artık düşmeyelim, yeni yönetim yeni bir kadro ile seneye bakalım diyorum.

halit canbaz

halit canbaz
2019-02-24 18:19:22

karafırtınalar elindeki kadro kalitesiyle en iyisini yapıyor.boluda en iyi 2 oyuncu uğur akdemir gidip melih okutanda sakatlanınca bolu çöktü.zaten zayıf olan kadro çökmek için bahane arıyordu.yamalı kadro dimovun hataları hakem hataları yanlış kadro tercihleri yusuf emrenin kırmızı kartı derken bolu çöktü.forvetten antrenör olmaz.orhan kaynak yanlış tercihti.2 haftadır 90+3te maç kaybediyoruz.çünkü bu hafta takım%60 topla oynamış bu demektirki sahasında orta yuvarlakta rakip sahada top çevirdi.yani adanada bu topları kapıp 12 şut çekmiş 4 isabetli 8 isabetsiz şut çekmiş.peki bolu 6 şut 3 isabet yanlış hatırlamıyorsam belkide 8 de 3 yani topla oynayıp yorulan bolu 90+3te golü yerken topsuz oyunu tercih eden adana golü atmış tıpkı altay gibi tıpkı karafırtınalar gibi zaten orhan kaynak iyi hoca olsa elazığda çapanın esesle yaptığını yapardı.çarıkçıya gelince forvet alırdı poepende ısrar etmezdi kötü 3.ncü sınıf tanınmamışta olsa forvet alırdı.prijoviçte boluyla tanındı edim demirde hatta oltan karakullukçunun geçmişindede bolu ismi var.ama ben ne kadar kalsın istedimsede takımda tutulmadı ne hikmetse neticede ben taraftarım.şimdide batuhan ve mutlu erkan harcanıyor.

Hasan

Hasan
2019-02-24 18:06:48

Sorun:Gerekli transferleri yapmayan ve Hocasına sahip çıkmayan yönetim ve başkanda.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SUBCW