Gençlik ve Spor Bakanlığı yanınızda

Gençlik ve Spor Bakanlığı yanınızda

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla Bolu Valiliği ve Bolu İl Özel İdaresi tarafından ilimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri ile sporcular için alınan spor malzemelerin dağıtımı yapıldı.

04.10.2022

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla Bolu Valiliği ve Bolu İl Özel İdaresi tarafından ilimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri ile sporcular için alınan spor malzemelerin dağıtımı yapıldı.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Amatör spora destek amacıyla her yıl Bolu Valiliği ve Bolu İl Özel İdaresi tarafından temin edilen spor malzemeleri, Karaçayır’da bulunan futbol sahasında düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Dağıtım törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlere seslenerek Gençlik ve Spor Bakanlığının yılın her günü yanlarında olduklarını ifade ederek; “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hep yanınızdayız. Sadece yılda 1 hafta değil yılın her günü her saati Gençlik ve Spor Bakanlığı yanınızda” dedi.

Düzenlenen törene; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, İl Genel Meclisi üyeleri, Amatör Spor Kulüp yetkilileri katıldı.

“Tabiatın kalbi, spor kenti Bolu’da sizleri görmekten son derece memnunuz”

Törende ilk olarak bir konuşma gerçekleştiren Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, İl Özel İdaresi tarafından dağıtılan malzemeler için emeği geçenlere teşekkür ederek; “Bolu Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüplerimize sağlanan spor malzemeleri dağıtım töreni ve tüm Türkiye’de 3-9 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası açılış törenine hoş geldiniz. Tabiatın kalbi, spor kenti Bolu’da sizleri görmekten son derece memnunuz. Bu vesile ile bizleri onurlandırdığınız için tüm amatör spor camiamız adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.

“Amatör branşlar Türkiye’deki gelişimin öncüsü bunun farkındayız”

Metin’in ardından söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık olarak gençlere çok önem verdiklerini vurgulayarak; “Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımıza bu güzel tören için Valiliğimize, İl Genel Meclisimize herkese teşekkür ediyorum. Bugün sporcular burada. Bu güzel gençler olmasa hiçbir şeyin önemi yok. Gençler iyi ki varsınız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hep yanınızdayız. Sadece yılda 1 hafta değil yılın her günü her saati Gençlik ve Spor Bakanlığı yanınızda. Türkiye’nin en olimpik havuzunun açılışını yaptık. Sizler için. Şimdi malzeme dağıtıyoruz. Onlarda sizin için size ne kadar destek versek az. Ama hep daha iyisini daha güzelini daha fazlasını yapmak için el ele verip çalışıyoruz. Daha da çalışacağız. Sizlerle beraber çalışacağız. Yeter ki siz isteyin. Siz talep edin, amatör branşlar Türkiye’deki gelişimin öncüsü bunun farkındayız. Bugüne kadar bunun için çaba sarf ettik, bundan sonrada daha çok çalışacağız. Birlikte daha büyük başarıları yakalayacağız. Tüm malzemeler, bu güzel tesisler bugün yeni projeleri de konuştuk. Bolu için, Bolu’nun ilçeleri için yeni spor projelerini konuştuk. Her biri sizler için hayırlı olsun, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve protokol üyeleri amatör spor kulüpleri için özel olarak yaptırılan malzemelerin dağıtımını yaptı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0GOME