KONGRE KARARINA TARAFTAR NE DEDİ?

KONGRE KARARINA TARAFTAR NE DEDİ?

Boluspor kulübünün 9 mayısta Kongre kararı almasından sonra Boluspor taraftarları erken alınan kongre kararına ne dedi?

25.04.2022

Haber: Oğuzhan Serçe

İşte o yorumlardan bazıları;

 

Yener Ç....

Sayın Yönetim Kurulu kongre için aceleniz neydi? Düşmemeyi garantiledikden sonra kongre kararı alsaydınız. Yönetimi belli olmayan futbolcuları maça nasıl motive edersiniz. Veya seneye 1. Liğ mi 2. Lig mi Gelen yönetim neye göre aday olacak. Son maçtan sonra keşke kongre kararı alsaydınız. Boluspor küme düşerse sorumlusu yeni yönetimi olacak?
 

Remzi K.....

 

ÇOK KURNAZCA BİR TAKTİK! Son maçımız 22 mayısta. Maçlar bittikten sonra kongre olması daha iyi değil mi? Yoksam kanuni zorunluluktan mı? Maçlar bitmeden yönetimin kaçış planı mı? Kulüp Belediye Başkanına kaldığında ve takım bir alt lige düştüğünde, takımı Belediye Başkanı mı düşürmüş sayılacak. Bu kadar aciz, spordan uzak bir yönetim Boluspor kulübünü yönetmedi.

 

Taner U.....

Buradan şu anlaşılıyor.Abdullah Başkan aday olmayacak ki erken kongre kararı alındı.
Yeni gelecek olan Başkan ve yönetim kuruluna zaman kazandırma amaçlı olsa gerek.Eğer ayrılacaksa en doğru karardır.Kendisi geç gelmenin zorluklarını bilip çektiği için böyle düşünmüş olabilir.
Başkanlıkta kalacaksada destek tazeliyerek devamda edebilir.Ama büyük ihtimalle devam etmiyecek gibi görüyorum.Çünkü çok yıbrandığını düşünüyor olabilir. Eğer ayrılacaksada kendisi için çokta iyi olur.
İki sezondur hep kapalı kutuları oynayarak taraftarı küstürdü ve istenmeyen teknik direktörle uzun vadeli anlaşma yaptı. Sonuç hiç düşmeyecek Playoff oynayacak denilirken birden bire takım kendini düşme potasında bulunca hocanın biletini kesmek zorunda kaldı. Zaten bir hafta önce istifasını istemişti hoca. Bence vebal altında kalmamak İçin takımı emin ellere teslim ederek,takımın düşmemesini sağlarsa da çok iyi olur. En azından bu kadar kıyma bukadar ekmek bukadar köfte diyebilir,bu borçla bukadar oluyor diyebilir savunmasında. Ama şunuda unutmasınlar transferde çok yanlışa düştüler.Takımın bu durumlara gelmesinde çok hatalarıda yok değildir. Ama takım düşmezse,kendide devam etmezse,yeni yönetime ve başkana iyi bir fırsat vermiş olabilirler. Takımımız inşallah da düşmez.
Düşerse işimiz çok zor ve yeniden senelersenesi uğraşılarak üçüncü liglerde çabalıyarak bu durumlara gelmiş bir takıma çok yazık olur.
 

Halit T......

Lig bitmeden tası tarağı toplayıp kaçacaklar bunlar lig bitmeden kongre yapılmaz ancak kayyuma giderler.

 
Nazif D....
BENCE EN GOĞRU BİR KARAR CÜNKÜ LİGLER BİTERKEN YENİ GELEN YÖNETİM YENİ SEZONUN HAZIRLIKLARINI YAPARLAR BELKİ HAYIRLI OLUR İNŞALLAHS
 
Bayram S.....
Spor yasası çıkmadan kaçacak yöneticiler takımın borçlarını ödemeden göndermeyin yonetimi
 

Boluspor, Yeni Stadyum İstiyor

Kulüpten açıklama.. 36.hafta karşılaşması yani ligin bitimine 2 hafta kala kongre kararı alınmış.
Lig bitmeden kongre yapıldığı nerede görülmüş ?
Gerekçeniz nedir?
 
Halit T.......
Lig bitmeden tası tarağı toplayıp kaçacaklar bunlar lig bitmeden kongre yapılmaz ancak kayyum giderler.
 
Nazif D....
BENCE EN GOĞRU BİR KARAR CÜNKÜ LİGLER BİTERKEN YENİ GELEN YÖNETİM YENİ SEZONUN HAZIRLIKLARINI YAPARLAR BELKİ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

Levent

Levent
2022-04-25 11:25:54

Ben kongre kararı alınmasından yanayım. Ama lig bitmeden değil !! Takım düşme potasında ve çok zor dört maçı kalmış. Yönetimin bu son dört maça odaklanması gerekirken lig bitmeden acil kongreye gitme kararı alması çok manidar. Şu an para bulup futbolcuların varsa alacakları hemen bu hafta Adana maçından önce ödenmeli. Bu takım ligde tutulmalı ondan sonra kongreye gidilmeli. Gemi batarken kaptan gemiyi önce değil en son terk etmeli Sayın Abat..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VYEMM