ELİNİZE SAĞLIK!

ELİNİZE SAĞLIK!

Misli.com Sultanlar Liginde ikinci sezonunu geçiren Bolu Belediyespor lige yavaş yavaş veda hazırlıklarına başladı.

06.02.2023

Misli.com Sultanlar Liginde ikinci sezonunu geçiren Bolu Belediyespor lige yavaş yavaş veda hazırlıklarına başladı. Ligde sadece 2 galibiyeti bulunan kırmızı beyazlılar evinde Aydın BŞB'ye de puansız yenilerek sondan ikinci sıradaki yerini garantiledi.

Önceki sezon yaşadığı başarı ile Bolu'da ilk kez Sultanlar ligini yaşatan Bolu Belediyespor bu ligdeki ikinci sezonunda önce tribün desteğini, sonra maçlarını bir bir kaybederek bu ligdeki veda turlarına başladı. Geçtiğimiz yıl mumla aratan kırmızı beyazlılar ligden düşmesi kesinleşen İlbank'ı ve muhtemel rakibi Sigorta Shop'u evinde yenerek sadece iki galibiyet alabildi.  17 maçın 15'in de mağlup olan Bolu Belediyespor evinde son oynadığı Aydın BŞB'ye de 3-1 mağlup olarak ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Bir çok ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıları ile göğsümüzü kabartan Bolu Belediyespor  yüzlerce sporcusu ile de övünse de tarihinin en kötü dönemini yaşamaya devam ediyor. Eski başarılarından uzak bir görüntü çizen Bolu Belediyespor Bolu'nun en çok sevdiği, kabullendiği ve sahip çıktığı Sultanlar Ligine de yavaş yavaş veda ederken camianında tepkisini çekmeye devam ediyor. Sezon başı ve devre arası yapılan yanlış transferler, elinden alınan Gölcük sonrası finansal sorunları ile de mücadele etmeye çalışan kırmızı beyazlı kulübün kapanabileceği, kurulduğu 1991 yılından bu yana yaşadığı en kötü dönem neden ile bir devrin sonuna doğru geldiği ifade ediliyor. 

Biz mi? 3 buçuk yıldır  büyük destek verdik. Fazlası ile.... 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QFVYW