EĞİTİM GÖREVLİSİ-ANTRENÖR BAŞVURULARI BAŞLADI

EĞİTİM GÖREVLİSİ-ANTRENÖR BAŞVURULARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurslara alınacak antrenör ve eğitim görevlisi başvuruları başladı.

01.02.2023

EĞİTİM GÖREVLİSİ-ANTRENÖR BAŞVURULARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurslara alınacak antrenör ve eğitim görevlisi başvuruları başladı.  1 Şubat tarihinde başlayan başvurular 12 Şubatta sona erecek. 

Müdürlük bünyesinde açılacak olan Bilim ve Teknoloji, Kültür-Sanat, Yabancı Diller, Değerler, Mesleki Beceriler kursları ve spor branşlarında açılacak olan kurslar için eğitim görevlisi ve antrenörler alınacak. 

İSTENİLEN BELGELER 

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada eğitim kurslarında görevlendirilecek eğitim görevlileri için; Vesikalık Fotoğraf, Eğitim Mezuniyet Belgesi, sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil ve Hizmet Dökümü, Varsa; Pedagojik formasyon belgesi,          Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi, Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri) Sabıka Kaydı istenirken, spor antrenörleri içinse; Vesikalık Fotoğraf, Eğitim Mezuniyet Belgesi, 2. Kademe Antrenörlük Belgesi, İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi İçin; Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olmak ve Uygulama dersi aldığını gösterir transkript, Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil Ve Hizmet Dökümü, Varsa; Pedagojik formasyon belgesi, Son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge, Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi, Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri), Alanında Milli Sporcu Belgesi, Sabıka Kaydı istendi. 

MÜRACAATLAR ŞAHSEN YAPILACAK

Başvuru yapmak isteyen eğitim görevlisi ve antrenörler 1-12 Şubat günleri arasında 0374 270 3638 nolu telefon numarasından randevu alarak müracaatlarını şahsen yapmaları gerekiyor.. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FUPN9