“Düşecek denilen takım play-off’un kapısından döndü”

“Düşecek denilen takım play-off’un kapısından döndü”

Maçın ardından Boluspor teknik direktörlerü açıklamada bulundu.

21.05.2022

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, “Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle üzüntüsüyle bir futbol sezonunu iyi bir yerde bitirdiğimiz için huzurluyuz. Çok zor günler yaşadık. Üzüldüğümüz, içimize ağladığımız zamanlar yaşadık. 35 puanda düşme potasında teslim aldığımız takımı 50 puanla, 15 yıllık TFF 1. Lig geçmişinde 45 defa bu barajı yakalamışız. Ligi 7’inci sırada bitirdik. Düşecek denilen takımı playoff kapısından döndüğünü görmek hepimizi farklı düşüncelere sevk ediyor. Demek ki iyi bir takımımız var ve bu takım sahada birlikte oynadığı zaman çok başarılı sonuçlar alabiliyormuş” şeklinde konuştu.


Ligin son karşılaşmasını da değerlendiren Işılar, “Sezonun stresi olmayan, heyecanı olan gitgelli bir oyun oynadık. Oyun 00 gittiği bölümlerde pozisyonlar verdik. Balaj’ın kendi çabasıyla sürükleyip vurduğu golle morallendik. İkinci yarı yine gitgelli oyun oynanırken talihsiz bir penaltıyla oyun 11’e döndü. Daha sonra ortada giden oyunda öz kaynağımızdan yetişen oyuncularımızın katılımıyla keyifli bir oyun seyretmeye başladık. Erden Can Polat’ın frikik golüyle gözlerimizin pası silindi. Bugün burada ligi bitirdik ama Boluspor’un daha çok yolu var. Bu ligin kıdemlisi olduk. İnşallah bundan sonraki senelerde Boluspor’u çok daha iyi yerlerde, güzel günleri kutlarken görürüz” ifadelerini kullandı.

haydaruslu

haydaruslu
2022-05-22 16:30:26

senmi becerdin beceriksiz herif sen vasat bir adamsın emre toramanın başarısı bu?onun hırs ve azmi bu?tabi oyuncuların başarısı?

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GRGCK