DEVASA TEMLİK ve Gelir SIFIR. Futbolcu yok , A takım yok.

 DEVASA TEMLİK ve Gelir SIFIR.  Futbolcu yok , A takım yok.

Boluspor Başkanı Savaş Abak gündeme dair açıklamalarda bulundu....

30.12.2022

Boluspor Kulübü Başkanı Açıklamada bulundu.İşte o Açıklama:

 DEVASA TEMLİK ve Gelir SIFIR.  Futbolcu yok , A takım yok.

28 Mayıs 2022 tarihinde Yeni yönetim olarak göreve gelirken, Boluspor Kulübünün finansal anlamda sıkıntılı olduğunu biliyorduk.

YOKSA TEK BAŞKAN ADAYI OLMAZDI !!!!

Yeni sezonda iyi bir takım mı kurulacak yoksa kulübün borcumu ödenecek düşünceleri arasında, kongrede resmi olarak 50 milyon TL. söylenen borç, yeni yönetimin bizlerin, eski borçları ödemeye başlamasıyla gerçek borcun 65 milyon TL. olduğu ortaya çıktı ve sezona merhaba dedik.

Kongre öncesi ve sonrası Bolu halkı Boluspor da ne gibi değişiklikler olacak diye beklerken bizler ilk olarak dışarıdan bakıldığında fena görünmeyen fakat içerişine girildiğinde futbolcularımızın, teknik heyetin kalamayacağı bir A Takım tesisi gördük ve tüm A Takım tesislerini 5 yıldızlı bir otel ortamına çevirdik. Daha sonra Alt yapı tesislerine baktığımızda gördük ki orası da işler acısı atıl durumda idi, baştan sona yenilemesi yaptık. Bunların detaylarını ve görsellerini anlatmıştım daha önce.

Öz kaynaklardan A takıma çıkardığımız profesyonel yaptığımız Naby, Furkan Arda Köksal Ensar ve Arda Yazıcı gibi oyuncularımızla Alt yapının bundan sonra daha verimli olacağını düşünüyoruz.

Bir taraftan eski futbolcu alacakları, bir taraftan, bizden önceki yönetimler taraftan işten çıkarılan eski personel alacakları, mahkeme süreçleri, hesapta olmayan futbolcu, personel mahkeme kararları büyük bir mali yük getirmişti.

Tüm bunlar yaşanırken ortaya çıkan 65 milyon TL. borç ile kulübümüze konulan DEVASA TEMLİK ve Gelir SIFIR.  Futbolcu yok , A takım yok.

Gelelim sezon başına tüm bu olumsuzluklara rağmen!

Başarı elde edilmesi için, şahsım ve yönetim kurulum maddi ve manevi her şeyi yapmaya gayret gösterdi

Olmayan bütçe ile haddimiz bilerek kadro oluşumuna başladık. Hocamız Sait Karafırtınalar ile anlaştık, kadromuzu sahada savaşan mücadele eden ve karakterleri düzgün futbolculardan oluşturmaya özen gösterdik. Büyük oranda da başarılı olduğumuzu görüyorum. Lige başlamadan elinde beş oyuncusu kalan, hiçbir geliri olmayan, şehrin esnafı ve Yönetim kurulu üyelerinin desteği ile kurulan bu kadro, İlk yarı sonu itibariyle, Boluspor Spor Toto 1.liginde 15 yıldır görmediği 30 puan barajına ulaşmış bulunmaktadır. Lig te 2. İle arasında sadece 2 puan fark olduğunun altını çizmek istiyoruz.

Takımımıza güveniyor ve inanıyorum. Birbirine güvenen kuvvetli bir kadroya sahibiz.

Boluspor Kulübünü en iyi şekilde yönetmeye gayret gösteriyoruz. Yönetim olarak mali disiplini bozmadan, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. İmkânlarımızı sonuna kadar zorluyoruz.

Bolu esnafının verdiği desteklere teşekkür ediyoruz, hiçbir zaman Boluspor u yalnız bırakmadılar. Ligin 10. Haftasına Boluspor’u yalnız bırakmayan ön isim ve göğüs sponsorumuz DYOREX BİLİŞİM A.Ş.’ye ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz

Taraftarımıza teşekkür ediyorum içeride, dışarıda bizleri yalnız bırakmadılar,   2. Yarı taraftarımızın çok daha fazla desteğine ihtiyacımız var.

İlimize geldiği günden itibaren hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Bolu Valisi   Sayın Erkan KILIÇ beye maddi ve manevi desteklerini ötürü teşekkür ediyoruz.

Geçen yıl yaşanan kâbus dolu bir sezonun ardından, 2022/2023sezonun 36. haftanın sonunda Boluspor’umuzun hepimizi mutlu edecek bir başarı göstereceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yüreği Boluspor sevgisi ile atan tüm hemşerilerimizi, İlimizin gururu olan futbol takımımız Boluspor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz.

Sizlere sevgi ve saygılarımı sunarken, Yeni yılda yeni başarılar ile her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.

 

Y.EFE

Y.EFE
2023-01-01 18:30:21

Her konuda sonuna kadar destekliyorum. Gayette başarılıyız. Maddi külfete girmeden genç oyuncularla takviye edilmeye devam edilmeli. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız.

Sedat can

Sedat can
2022-12-30 21:05:34

Arkandayız başkan ve değerli hocamız bolusporu sizler düzlüğe çıkaracaksınız sizlere güvenimiz tamdır

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu E1ZEE