Çok önemli bir üç puan kaybettik

Çok önemli bir üç puan kaybettik

Teknik Direktörümüz Reha Erginer’in maç sonu açıklamada bulundu.

02.03.2022

“Çok önemli bir üç puan kaybettik. Maçın ilk yarısında iyi oynamadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı oyunu biraz daha toparladık. Topa sahip olduk. Tabii sonucu değiştirecek ciddi hücumlarımız olmadı. İlk yarısını çok kötü oynadığımız, ikinci yarısında da amatörce bir gol yediğimiz maç oldu. Geçen hafta kaybettiğimiz üç puan ve bu hafta kaybettiğimiz üç puanın değeri hiçbir şey ile ölçülemez. Çok önemli altı puan kaybettik. Alt tarafla bağımızı kopartmadık. Bu maçlardan iyi sonuçlar alıp play-off oynayan takımlarla puan farkımızı azaltmak istiyorduk. Ama bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.”

Levent

Levent
2022-03-03 13:53:20

İki maç kazanıp bizi umutlandırıyorsunuz , ardından iki maç kaybedip hüsrana uğratıyorusunuz. En büyük sorun süreklilik ve istikrar olmayışı.. Şu son maçı o kadar bedavadan verdik ki belkide bu maç bizi Playoff'a taşıyacaktı , adam ne yapar ne eder şu maçtan üç puanı çıkarır yahu.. Evet defansta kalabalıklardı ama akıllı taktik ve müdahalelerle çok rahat kazanılabilirdi.. Bu konuda Tuzla Teknik Direktörü eski futbolcumuz Şenol Fidan hoca bizim yapamadığımızı yapıp sağlam defans bir kontra ile bedavadan üç puanı kapıp gitti..

Erol Yaman

Erol Yaman
2022-03-02 18:10:01

Eğer sen hocaysan herkes hoca olur sen gitmeden bırak playofu düşmez isek bolu kurban kessin sen git Yeniçağa geredespor hatta amatorde takım çalıştır

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KXJG9